НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
19.07.2024 356

Прибудинкові системи водовідведення у Києві

Зливові та талі води, розташування присадибної ділянки в низині, значний перепад висот, щільні за структурою ґрунти призводять до накопичення вологи та заболочування території. Тому подумати про інженерні комунікації кожен власник зобов'язаний ще на етапі проектування будівель, ландшафтного дизайну. Однак і за наявності вже зведеного будинку, гаража, лазні тощо можна прокласти потрібні мережі, щоб уникнути підтоплення та частих ремонтів. Для цього слід звернутися до спеціалізованої компанії. Наприклад, індивідуальні системи водовідведення у Києві https://www.3dground.biz/services/landscapedesign/ розробляють та монтують фахівці компанії 3D GROUND, яка за 15-річну присутність на даному ринку послуг накопичила адаптований під різні інженерні умови досвід роботи на прибудинкових об'єктах.

Специфіка прокладання комунікацій

Процес створення присадибної мережі починається з виїзду на місцевість та знайомства з її особливостями. Топографічна зйомка, вивчення геології, у тому числі близькості ґрунтових вод, наземних водойм, а також документації дому (чи є цокольний поверх, підвал тощо) дозволяє максимально врахувати всі фактори нарівні з кліматичними, сезонними погодними умовами.

На основі отриманих даних створюється індивідуально орієнтована система водовідведення будинку, яка після монтажу не потребує частого обслуговування. Профілактичних робіт достатньо для підтримки її якісної роботи. Під час проектування та прокладання обладнання послідовно виконуються земляні роботи, комплекс дренажних, установка обладнання з виведенням стоків у природні або штучні водойми, інші приймачі вологи.

При цьому на етапі планування враховується не лише функціональна складова, а й естетична. Встановлена ​​система дренажу дому повинна не тільки відводити надлишки води, а й гармонійно вписуватися в навколишній ландшафт, не порушуючи його привабливості, зручності для мешканців. Для цього виконуються заходи щодо озеленення, розміщення легких конструкцій різних видів (огорожі, грати тощо).

21222_19.07.20204

Поверхневе водовідведення

Даний тип інженерних комунікацій має декілька видів за місцем локалізації обладнання, ступенем складності монтажу, що виконується, функціоналом.

Виділяються системи поверхневого водовідведення:

- точкові;

лінійні;

змішані.

Перша група вважається обмеженою площею обслуговування. Конструктивні елементи мережі встановлюються точково у місцях підвищеного накопичення вологи (водостоки, вхідні, в'їзні групи). Потрапляючи в дощоприймачі, вода трубами стікає в зливову каналізацію, перешкоджаючи утворенню надлишків.

Професійна підготовка проекту системи дренажу може ґрунтуватися на лінійному виді. Даний варіант зазвичай розглядається для видалення вологи з усієї площі ділянки, будь то фундамент, підвал, доріжки, клумби і т. п. Мережа може мати будь-яку необхідну в конкретному випадку довжину, проста в монтажі та обслуговуванні, використовуються сучасні довговічні матеріали.

Змішаний вид містить переваги перерахованих вище, добре підходить для великих за площею ділянок, де потрібен індивідуальний підхід. Вибір виду поверхневого водовідведення роблять інженери після вивчення особливостей прибудинкової території.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прибудинкові системи водовідведення у Києві 5.00 5 2
Прес-релізи / Будівельна
19.07.2024 356
Еще материалы раздела «Будівельна»
  • Душові кабіни: особливості успішного вибору Душові кабіни: особливості успішного вибору

    Душові кабіни — найкраще рішення для компактних ванних кімнат. Нині виробники постійно експериментують з матеріалами виготовлення та конструкційними рішеннями, тому підібрати варіант для себе — завдання не з простих. Хочеться купити сантехніку недорого, але хорошої якості, щоб вона роками тішила око й не втратила свою функціональність. Спробуємо розібратися, які душові бокси та кабіни краще обирати для повсякденного використання.

    Будівельна 24.07.2024 326
  • Качественный ремонт квартир в Киеве от Modern Construction Качественный ремонт квартир в Киеве от Modern Construction

    Modern Construction предлагает высококачественный ремонт квартир в Киеве, который сочетает в себе передовые технологии и современный дизайн. Компания известна своим профессионализмом и вниманием к деталям, что позволяет ей создавать уютные и функциональные жилые пространства, удовлетворяющие потребности самых требовательных клиентов.

    Будівельна 22.07.2024 352
  • Фасадная плитка под кирпич: сочетание традиций и современности Фасадная плитка под кирпич: сочетание традиций и современности

    Фасадная плитка под кирпич является одним из самых популярных решений в архитектуре и строительстве. Она сочетает в себе красоту и вневременность кирпичной кладки с преимуществами современных строительных материалов. В этой статье мы рассмотрим особенности и преимущества фасадной плитки под кирпич, а также дадим советы по ее выбору и использованию.

    Будівельна 23.02.2024 207
  • ТОВ "Перліт-Інвест": надійний постачальник перліту в Україні ТОВ "Перліт-Інвест": надійний постачальник перліту в Україні

    Вибирайте перліт від 'Перліт-Інвест' - екологічність, теплоізоляція та надійність у кожному матеріалі. Зробіть ваш проект з перліт винятковим і ефективним.

    Будівельна 22.02.2024 295
  • Герметики и фиксаторы резьбы Loctite Герметики и фиксаторы резьбы Loctite

    Резьбовые герметики Loctite: выбираем прочную фиксацию.

    Будівельна 17.02.2024 177