<
НОВИНИ ДНЯ: Українці визначилися зі ставленням до "простих жителів Росії"  Чи повернеться в Україну потужна спека: прогноз до кінця липня  Нові податки на солодкі напої: на скільки в Україні здорожчає газована вода  У Мінекономіки розповіли, скільки українців можна забронювати від мобілізації  Зеленський озвучив, як зробити Путіна "безпомічним" і завершити війну  Спека відступає: синоптикиня назвала дату, коли прийде прохолода  У Раді відповіли на критику щодо законопроекту про штрафи для корупціонеріввсі новини дня
Політика
Україна
20.07.2024 122

Фаріон померла у лікарні

Ірина Фаріон 19 липня, померла у лікарні. Громадська діячка і екс-нардепка знаходилася у медустанові із пораненнями у важкому стані після замаху.

_gettyimages_1239976533_1200x675_1993c353e0d9d767e2ed76a96c856ee2_650x410_21.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на мера Львова Андрія Садового і голову Львівської ОВА Максима Козицього. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Дуже прикро, але, попри всі зусилля медиків, врятувати Ірину Фаріон не вдалося", - зазначив чиновник.

Він також висловив щирі співчуття рідним, близьким та учням Фаріон.

"Пошуки нападника ще тривають", - додав Козицький.

Інформацію про смерть Фаріон у лікарні підтвердив міський голова Львова. Він також зазначив, що медики "зробили все можливе, але поранення було несумісне з життям".

"Громада Львова висловлює щирі співчуття родині та всім, хто її знав і любив. Це дуже страшно і жахливо", - йдеться в заяві мера у Telegram.

Садовий також висловив вдячність правоохоронним органам, які "активно працюють" над пошуком і затриманням підозрюваного у замаху.

"Замовник також має бути відомим і нести повну відповідальність", - наголосив він.

Замах на Фаріон

Нагадаємо, ввечері 19 червня стало відомо, що у Фаріон стріляв невідомий, коли вона знаходилася біля свого будинку у Львові. Вона зазнала поранення в область голови.

Поліцейські зараз займаються розшуком нападника. Як розповів місцевий депутат Ігор Зінкевич, стрільця бачили сусіди.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фаріон померла у лікарні 5.00 5 2
Політика / Україна
20.07.2024 122
Еще материалы раздела «Україна»