<
НОВИНИ ДНЯ: Вчені відтворили обличчя російського царя-вбивці Івана Грозного  В Орбана влаштували істерику через рішення України: будуть скаржитися до ЄС  "Путін уже зазнав поразки": Блінкен висловився щодо успіху для України в майбутньому  Торт "Тирамісу" з млинців: рецепт класичного десерту в новому виконанні  Преображення Господнє 2024: коли велике свято і що треба встигнути зробити  Синоптик назвала регіони України, де похолодає у вихідні  Україна може погодитися на дипломатичне врегулювання війни, - Зеленськийвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.07.2024 146

Синоптик назвала регіони України, де похолодає у вихідні

Прогноз погоди на 20 та 21 липня.

big_623616_21.07.24

У вихідні, 20-21 липня, погода в Україні буде різноманітною: від комфортної прохолоди на заході, півночі та в центрі країни до екстремальних дарів на півдні. Пише hvylya.net. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

Про це у своєму прогнозі погоди повідомила народний синоптик Наталія Діденко.

Так, західні та північні, а також Вінницька область зможуть насолодитися комфортною температурою повітря. Вдень тут очікується від 25 до 29 градусів тепла, що дозволить жителям цих регіонів уникнути спеки.

Південна частина країни навпаки зустріне вихідні високими температурами. Тут стовпчики термометрів піднімуться до 34-36 градусів. На сході буде трохи прохолодніше, але все ж таки досить жарко - від 31 до 34 градусів.

Центральна Україна опиниться у проміжному положенні. Тут буде відчутно тепло, але без екстремальних показників: від 29 до 32 градусів, а в Дніпрі та околицях до 34 градусів.

Щодо опадів, то істотних дощів у ці дні не очікується. Можливі лише локальні дощі з грозами у суботу у Приазов'ї та в неділю у західних областях.

Жителі та гості Києва зможуть насолодитися сухою та сонячною погодою. Температура повітря у столиці триматиметься біля позначки 28 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик назвала регіони України, де похолодає у вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.07.2024 146
Еще материалы раздела «Суспільство»