<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав терміни закінчення війни: головне з візиту до Великої Британії та інтерв'ю BBC  Секретна служба посилює безпеку навколо резиденції Трампа  Шість "мирних планів" для України: що пропонують Трамп, Макрон і компанія для початку переговорів з РФ  Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  Зеленський назвав єдину перевагу Росії у війні проти України  Новий конфлікт України з європейськими "друзями Путіна": чому Орбан і Фіцо забили на сполох  Команда Трампа готує кампанію проти Камали Харріс, - NYTвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.07.2024 1642

Тиждень розпочнеться з похолодання: прогноз погоди на понеділок, 22 липня

Температура повітря понизиться на декілька градусів.

22 липня, в Україні температура повітря знизиться. У низці регіонів очікуються короткочасні дощі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її даними, максимальна температура повітря становитиме +25+29 градусів, часом до +30.  На півдні та південному сході очікується +30+34 градуси.

"Про серйозні дощі в Україні не йдеться. Вночі на південному заході погримить з дощем - місцями Одещина, Вінниччина, Чернівецька область", - написала вона.

Погода у Києві

У Києві вночі та вранці є ймовірність грозового дощу, проте все ж більша частина понеділка - без опадів. Вдень завтра в столиці очікується +26+28 градусів.

Тиждень загалом в Україні без особливих змін, у четвер короткочасне відчутне похолодання у північних областях.

Раніше синоптик повідомив, що розвиток антициклону Frederik над Німеччиною та країнами Бенілюкс сприяє надходженню прохолодного атлантичного повітря в глиб Європи. Тому стало помітне зниження температури в країні, починаючи із західних та північних областей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тиждень розпочнеться з похолодання: прогноз погоди на понеділок, 22 липня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.07.2024 1642
Еще материалы раздела «Суспільство»