НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.07.2024 374

У низці областей – короткочасні дощі та грози: прогноз погоди в Україні на 22 липня

Прогноз погоди на 22 липня передбачає короткочасні дощі та грози в деяких областях України.

58_main-v1656083186_22.07.24

Температура повітря вночі коливатиметься від +14 до +19 градусів, вдень – від +25 до +30 градусів. Пише 24tv.ua. Про це повідомляють Контракти.UA.

Попередження про надзвичайну пожежну небезпеку оголошено в декількох областях, де варто дотримуватися правил пожежної безпеки.
Прогноз погоди в Україні на понеділок, 22 липня, обіцяє принести в низку областей нашої держави незначні опади. Там можуть місцями пройти короткочасні дощі.

Окрім того, також у деяких регіонах нашої держави можливі грози. Тому, виходячи з дому, не забудьте взяти з собою парасольку.

Якою буде погода в Україні 22 липня

В Укргідрометцентрі розповіли, що 22 липня в усіх областях нашої держави очікують мінливу хмарність.

У Карпатах, Прикарпатті, деяких центральних та південних областях, а також на Київщині вночі та Чернігівщині та Сумщині вдень синоптики прогнозують короткочасні дощі та грози. На решті території країни буде сухо, без опадів.

Цього дня вітер буде змінних напрямків, зі швидкістю 3 – 8 метрів на секунду.

Температура вночі коливатиметься від +14 до +19 градусів, а вдень – від +25 до +30 градусів. У південній частині та східних областях вночі стовпчики термомера можуть показувати від +19 до +24 градусів, а вдень – від +29 до +34 градусів.

У Києві та області вдень буде без опадів. У столиці нашої держави температура вночі може становити від +17 до +19 градусів, а вдень – від +27 до +29 градусів.

Де оголосили надзвичайну пожежну небезпеку

В Укргідрометцентрі також попередили, що 22 липня у центральних, східних, Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Чернівецькій областях, а також на Волині переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Тому необхідно дотримуватися правил пожежної безпеки, перебуваючи на відкритій місцевості та користуючись вогнем на природі.

Оценка материала:

5.00 / 2
У низці областей – короткочасні дощі та грози: прогноз погоди в Україні на 22 липня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.07.2024 374
Еще материалы раздела «Суспільство»