<
НОВИНИ ДНЯ: Шість "мирних планів" для України: що пропонують Трамп, Макрон і компанія для початку переговорів з РФ  Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  Зеленський назвав єдину перевагу Росії у війні проти України  Новий конфлікт України з європейськими "друзями Путіна": чому Орбан і Фіцо забили на сполох  Команда Трампа готує кампанію проти Камали Харріс, - NYT  Ніжна запіканка з персиками: рецепт смачного сніданку  Успіння Пресвятої Богородиці 2024: коли велике свято і що треба встигнути зробитивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.07.2024 307

Синоптикиня розповіла, коли і які області України відчують помітне похолодання

Найближчими днями в Україні триматиметься комфортна літня погода, без екстремальних температур та грозових дощів. Відчутне короткочасне похолодання прийде у північні області у четвер, 25 липня.

Таким прогнозом поділилася у Telegram українська синоптикиня Наталка Діденко. Вона зазначила, що на початку нового тижня максимальна температура повітря становитиме +25+29 градусів, часом до +30. На півдні та південному сході стовпчики термометрів піднімуться вище, ймовірно, до +30+35 градусів. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

Діденко зазначила, що серйозні дощі в Україні не прогнозуються, але локальні – можливі.

"Вночі на південному заході погримить з дощем – місцями Одещина, Вінниччина, Чернівецька область", – зазначила синоптикиня.

У Києві найближчої ночі ймовірний грозовий дощ, вдень – без опадів. Температура повітря у столиці 22 липня – від +26 до +28 градусів.

"Тиждень загалом в Україні без особливих змін, у четвер короткочасне відчутне похолодання у північних областях", – додала Діденко.

Водночас синоптики Укргідрометцентру прогнозують короткочасні дощі на більшості території України. На заході дощитиме у Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. На півдні дощ прогнозується лише на Одещині.

Також опади очікуються у центральних та північних регіонах. Дощі протягом дня супроводжуватимуться грозами.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Видання Mirror розповіло, що у світі існує місце, де від високої температури птахи мертвими падають з неба, а риба вариться просто у морі. Йдеться про столицю Кувейту, місто Ель-Кувейт.

– 18 липня Київ накрила сильна злива, яка супроводжувалась градом та поривами вітру. Через опади погіршилась видимість на дорогах столиці, а також місцями почало підтоплювати проїжджу частину, але мешканці міста із по-різному сприйняли прояви стихії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня розповіла, коли і які області України відчують помітне похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.07.2024 307
Еще материалы раздела «Суспільство»