<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав терміни закінчення війни: головне з візиту до Великої Британії та інтерв'ю BBC  Секретна служба посилює безпеку навколо резиденції Трампа  Шість "мирних планів" для України: що пропонують Трамп, Макрон і компанія для початку переговорів з РФ  Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  Зеленський назвав єдину перевагу Росії у війні проти України  Новий конфлікт України з європейськими "друзями Путіна": чому Орбан і Фіцо забили на сполох  Команда Трампа готує кампанію проти Камали Харріс, - NYTвсі новини дня
22.07.2024 207

Чому квитки на потяг стало важче купити: що кажуть в "Укрзалізниці"

Влітку дуже популярними є групові перевезення дітей.

35fd8fee92c0d854b9b965085d53cb8f_22.07.24

Купити квитки на поїзди за популярними напрямками стало значно важче. В "УЗ" причиною називають високий попит у піковий сезон. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомила компанія у коментарі "ЕП".

"Зараз "Укрзалізниця", як і щороку, проходить піковий сезон літніх пасажирських перевезень. Рекордне навантаження має і зворотний бік: онлайн-сервіси "Укрзалізниці" "підвисають" у пікові години, адже увімкнено додаткові безпекові алгоритми", – пояснили в "Укрзалізниці".

Зазначається, що високий попит відчувається вранці, коли відкривають продажі квитків на новий день. Приміром, о 08:00 компанія має 600+ запитів на секунду щодо пошуку квитків і до 10 тисяч активних сесій.

"Такий попит ускладнює придбання квитків. Тому щоб стабілізувати наші внутрішні системи, змінили правила виходу в продаж квитків на міжнародні рейси – це дало нам можливість розвести навантаження на систему та спростити доступ до квитків", – пояснили в УЗ.

Тепер онлайн-продажі за польським напрямком будуть стартувати о 09:00, а на словацький, австрійський і молдавський – о 08:00.

Керівник пасажирського напрямку "Укрзалізниці" Олександр Перцовський каже, що під час літніх канікул особливо популярними стають групові перевезення дітей. Саме тому інші пасажири можуть просто не встигнути викупити квитки, якщо не робити цього заздалегідь.

Як повідомлялося, в Україні у поїзді від спеки померла людина. Медіа пишуть, що інцидент стався у нічному поїзді "Запоріжжя-Ужгород".

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому квитки на потяг стало важче купити: що кажуть в "Укрзалізниці" 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
22.07.2024 207
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»