<
НОВИНИ ДНЯ: Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  Зеленський назвав єдину перевагу Росії у війні проти України  Новий конфлікт України з європейськими "друзями Путіна": чому Орбан і Фіцо забили на сполох  Команда Трампа готує кампанію проти Камали Харріс, - NYT  Ніжна запіканка з персиками: рецепт смачного сніданку  Успіння Пресвятої Богородиці 2024: коли велике свято і що треба встигнути зробити  Прогноз на новий тиждень. Коли та де чекати "похолодання" в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.07.2024 181

Чи вплине на ситуацію зі світлом скасування переходу на літній час: пояснення Міненерго

Скасування переведення годинників на літній час не вплине на ситуацію зі світлом в Україні. У Кабміні впевнені, що споживання електроенергії не збільшиться.

_poshkodzheno_remont_ob_ekt_energetiki_komunalniki_harkiv_a03a8ab33c4f88d1727b2b29124e0bb3_650x410_22.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заступника міністра енергетики Миколу Колісника в ефірі телемарафону. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Як і зазначав міністр енергетики Герман Галущенко, не постраждає енергосистема від скасувань переходу часу. Ситуація залишається стабільною і це ніяким чином негативно не вплине", - заявив заступник міністр.

На питання про те, чи не прогнозує Міненерго збільшення споживання через скасування літнього часу, Колісник відповів: "Ні".

Скасування переведення годинників

Нагадаємо, нещодавно Верховна Рада ухвалила законопроект щодо обчислення часу в Україні. Документ скасовує переведення годинників на літній час. Тобто сезонного переходу часу на території України більше не здійснюватимуть.

Більше про те, чому в Україні вирішили скасувати переведення годинників та чому "зміна" часу може бути небезпечною - читайте у нашому матеріалі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи вплине на ситуацію зі світлом скасування переходу на літній час: пояснення Міненерго 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.07.2024 181
Еще материалы раздела «Суспільство»