НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.07.2024 224

Ада Роговцева розчулила зверненням до покійного чоловіка і показала їхнє фото

Коханого артистки не стало 20 років тому.

e06dc67a7ecee4a88d78912f91b2dbb9_23.07.24

Українська акторка Ада Роговцева вшанувала пам'ять покійного чоловіка, актора Костянтина Степанкова, у роковини його смерті та показала їхнє архівне фото з молодості. Пише ТСН. 

Про це повідомляють Контракти.UA.

Коханого артистки не стало 22 липня рівно 20 років тому. Ада Роговцева у роковини смерті чоловіка присвятила йому зворушливий допис в Instagram. Знаменитість опублікувала їхнє архівне чорно-біле фото, де вони зображені ще зовсім молодими.

М Ада Роговцева також залишила зворушливе звернення до Костянтина Степанкова. Вона зазначила, що вже 20 років без нього. Артистка поділилася, що вчиться жити за них двох.

"Двадцять років живу без Кості. Завжди був старшим, а тепер вже я старша за нього на одинадцять років. Живу так, наче і його очима споглядаю, наче через два серця - своє і Костине - пропускаю життя", - зворушливо написала акторка.

Зазначимо, чоловіка Ади Роговцевої не стало 22 липня 2004 року. Костянтин Степанков помер у віці 76 років. Актора поховали в селі Жереб'ятин, що неподалік від Києва.

Нагадаємо, нещодавно чоловік покійної знаменитої Руслани Писанки вшанував її пам'ять. Минуло вже два роки від дня смерті легендарної ведучої та акторки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ада Роговцева розчулила зверненням до покійного чоловіка і показала їхнє фото 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.07.2024 224
Еще материалы раздела «Суспільство»