НОВИНИ ДНЯ: Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастішевсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
24.07.2024 177

Як Трамп ставиться до України та Зеленського і чи має у нього план миру: що говорять у владі

Кандидат на пост президента США Дональд Трамп має двоїсте ставлення до України та її президента Володимира Зеленського. А чіткого плану, "як закінчити війну" у нього немає.

_gettyimages_1471924602_ad2560a1d11ffb140aa91c8de3555685_650x410_24.07.24

Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна "Переговори", Трамп та кінець війни. До чого Зеленський готує Україну та який у нього план". Про це повідомляють Контракти.UA.

Зокрема, як розповідають співрозмовники видання у владі, Україна як держава викликає у колишнього американського президента доволі негативні асоціації - зокрема, через історію з імпічментом від 2019 року.

Але водночас, підкреслюють джерела РБК-Україна, особисто до Зеленського Трамп ставиться шанобливо - через те, як український президент проявив себе під час повномасштабної війни: не покинув свою країну і продовжує наполегливо просувати її інтереси за кордоном.

При цьому навіть після телефонної розмови між Зеленським і Трампом не стало зрозуміліше, як саме потенційний майбутній президент США збирається "закінчувати війну за 24 години" - вочевидь, конкретного плану в нього так і немає. При цьому сама ця розмова є частиною ширшої кампанії української влади з налагодження зв'язків із Трампом і його оточенням.

"У підсумку все зведеться до особистих стосунків Зеленського і Трампа", - резюмував у розмові з РБК-Україна співрозмовник в українській владі.

Мирний план Трампа

Дональд Трамп неодноразово заявляв про свої наміри завершити війну в Україні до свого можливого повернення до Білого дому. Його радники вже представили план щодо припинення конфлікту. Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон також поділився своїм баченням "мирного плану" Трампа.

Крім цього, Трамп заявляв, що може припинити будь-яку війну телефонним дзвінком протягом 24 годин.

Нещодавно президент України Володимир Зеленський та Дональд Трамп провели телефонну розмову, під час якої обговорили можливість майбутньої зустрічі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як Трамп ставиться до України та Зеленського і чи має у нього план миру: що говорять у владі 5.00 5 1
Кабінет директора / Ранкова кава
24.07.2024 177
Еще материалы раздела «Ранкова кава»