НОВИНИ ДНЯ: Байден хоче списати майже 5 мільярдів доларів боргу Україні  Розвідка Британії оцінила зміни в армії РФ за час повномасштабної війни  Жителів низки регіонів України попередили про ожеледицю на дорогах у найближчу добу  Банки скоротили іпотечне кредитування українців  У Росії найбільша алмазна компанія заявила про кризу і закриття копалень  Путін уже лякає інші країни ударами: що говорить  Мокрий сніг і різкі перепади температури: яку погоду в Україні очікувати 23 листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.07.2024 460

Форшмак із оселедця: улюблений рецепт

Форшмак – це холодна страва із солоного оселедця, цибулі, яєць, яблука та вершкового масла.

a0f5ba1620747810bb65772902db31a5_25.07.24

Всі інгредієнти змішайте і подрібніть блендером або м'ясорубкою в однорідний паштет. Подайте на скибочці чорного хліба або хрусткій грінці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

солоний оселедець - 350 г

яйця курячі - 2 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

яблуко - 1 шт.

вершкове масло - 70 г

  1. Розділіть оселедець на філе. Видаліть нутрощі, голову, кістки та шкіру.
  2. Яйця відваріть круто 10 хвилин. Остудіть та очистіть.
  3. Яблуко та цибулю очистіть від шкірки, у яблука виріжте серцевину.
  4. Усі інгредієнти довільно наріжте на шматочки.
  5. У чашу блендера викладіть оселедець, яйця, ріпчасту цибулю, яблуко і м'яке вершкове масло. Перебийте блендером до однорідної маси. Прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Яблуко можна замінити однією чайною ложкою оцту 9%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Форшмак із оселедця: улюблений рецепт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.07.2024 460
Еще материалы раздела «Суспільство»