НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.07.2024 276

Синоптики заговорили про похолодання в Україні: коли чекати

Загалом цього тижня сильної спеки в Україні не буде.

2745681_24.07.24

Цього тижня в Україні очікується доволі мінлива неспекотна погода, оскільки переважатиме поле зниженого тиску. У деяких регіонах пройдуть короткочасні грозові дощі, а у другій половині тижня очікується певне зниження температури. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

У найближчі три доби, за прогнозами синоптиків, в західних та Житомирській областях, а сьогодні також і на сході країни та Сумщині пройдуть короткочасні дощі, місцями грози. 24-25 липня до цих областей додадуться ще Вінничина та Одещина. На решті території буде без опадів.

Вітер на цьому тижні переважатиме північний, 3-10 м/с.

Температура вночі очікується на рівні +14°...+19°, на півдні країни - до +23°. Вдень повітря прогріватиметься до +24°...+30°, у південних, а 25 липня і у східних та Дніпропетровській областях температура підвищиться до +31°...+34°. В четвер в західних областях буде лише +21°...+26°.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики заговорили про похолодання в Україні: коли чекати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.07.2024 276
Еще материалы раздела «Суспільство»