<
НОВИНИ ДНЯ: Вимушений крок. Чому Байден знявся з виборів та хто з пари Гарріс-Трамп кращий для України  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  У деяких областях 25 липня очікуються дощі з грозами, подекуди град  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.07.2024 356

До України повертається спека: синоптикиня розкрила деталі

Підвищуватись температура в Україні почне вже найближчими вихідними.

4291fa22-72ce7d2e70596afce038e9a3ff6c9b72_24.07.24

Починаючи з найближчих вихідних, до України знову повертатиметься тепло. Про це в коментарі Погода УНІАН повідомила синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Вже знову буде менше хмарності. Але таких потужностей, скажімо так, і таких високих температур, як були перед цим, за розрахунками, які є на сьогодні, то ми їх не очікуємо. Тобто так, знову повернеться, що буде близько 30 градусів у більшості областей… Але, знову ж таки, це типова температура для липня", - сказала Птуха.

Відповідаючи на запитання, якими будуть останні дні липня, синоптикиня зауважила, що "з суботи, навіть з неділі, можна сказати, - знову повертаємося до більш типових літніх температур, до 30-к".

"І десь в цих межах і буде утримуватися температура. Ну, можливо, там вже в останній день липня, певне, знову може бути незначне зниження. Але це, знову ж таки, не по всіх областях. Наприклад, по заходу України", - зауважила представниця Укргідрометцентру і додала, що на півдні температура може сягати і 34-х градусів.

Похолодання в Україні - прогноз синоптикині Діденко

Раніше синоптикиня Наталка Діденко зазначила, що погода в Україні на частині території скоро зміниться - у північних областях, за її даними, 25 липня прогнозується "короткочасне відчутне похолодання".  Але тиждень загалом, за її словами, в Україні буде без особливих змін.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України повертається спека: синоптикиня розкрила деталі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.07.2024 356
Еще материалы раздела «Суспільство»