НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
24.07.2024 326

Душові кабіни: особливості успішного вибору

Душові кабіни — найкраще рішення для компактних ванних кімнат. Нині виробники постійно експериментують з матеріалами виготовлення та конструкційними рішеннями, тому підібрати варіант для себе — завдання не з простих. Хочеться купити сантехніку недорого, але хорошої якості, щоб вона роками тішила око й не втратила свою функціональність. Спробуємо розібратися, які душові бокси та кабіни краще обирати для повсякденного використання.

7777_24.07.2024

Душові кабіни та бокси: в чому різниця

Головна різниця полягає у конструкції. Бокси, як правило, комплектуються дахом, а кабіни — лише стінками. Обидва варіанти є досить зручними та практичними в експлуатації, тому вибір залежить лише від ваших індивідуальних уподобань. Суттєвих відмінностей у підключенні та монтажі немає. Їх можна комплектувати спеціальними низькими ваннами або встановлювати без піддона безпосередньо на підлогу. Про відтік води не хвилюйтеся — для цього передбачений трап або душовий канал.

Критерії вибору душової кабіни

1922761-610ac

Коли ви обираєте кабіну, маєте брати до уваги не лише розмір кімнати, а й тип підлогового покриття. Якщо він боїться вологи, краще віддати перевагу моделям з регульованими ніжками. Без нижньої частини встановлення рекомендується лише в тому випадку, якщо ви на 100% впевнені у водовідштовхувальних властивостях плитки. Коли робите вибір на користь кабіни з піддоном, обдумайте його глибину. Якщо у вас є маленькі діти, радимо замовляти моделі з ванночкою близько 400 мм.

На що звернути увагу перед покупкою душової кабіни:

- матеріал виготовлення стінок і піддону;

тип відкривання (розсувні чи двопільні двері);

форма (напівкругла, прямокутна чи квадратна);

спосіб встановлення;

розмір і конструкційні особливості;

колір і стиль;

бренд;

ціна.

Щоб душова кабіна та інша сантехніка слугували вам довго та виправдовували свою вартість, робіть замовлення на перевірених сайтах, які є офіційними представниками відомих брендів.

Купити душову кабіну в інтернет-магазині Leoceramika — найкраще рішення

Потрібні красиві та зручні душові кабіни за вигідною ціною? Тоді варто замовити сантехніку на сайті мережі магазинів «Лео Кераміка». В онлайн-каталозі представлено безліч товарів з піддоном та без, напівкруглі, квадратні та прямокутні, з двопільними та розсувними дверцятами. Якщо вам потрібна якісна душова кабіна, купити її у найкращому співвідношенні якості та вартості пропонує Leoceramika. Доставка онлайн-замовлень передбачена у всі населені пункти України — Львів, Київ, Харків, Запоріжжя, Одесу, Чернівці тощо.

Оценка материала:

5.00 / 2
Душові кабіни: особливості успішного вибору 5.00 5 2
Прес-релізи / Будівельна
24.07.2024 326
Еще материалы раздела «Будівельна»
  • Качественный ремонт квартир в Киеве от Modern Construction Качественный ремонт квартир в Киеве от Modern Construction

    Modern Construction предлагает высококачественный ремонт квартир в Киеве, который сочетает в себе передовые технологии и современный дизайн. Компания известна своим профессионализмом и вниманием к деталям, что позволяет ей создавать уютные и функциональные жилые пространства, удовлетворяющие потребности самых требовательных клиентов.

    Будівельна 22.07.2024 352
  • Прибудинкові системи водовідведення у Києві Прибудинкові системи водовідведення у Києві

    Зливові та талі води, розташування присадибної ділянки в низині, значний перепад висот, щільні за структурою ґрунти призводять до накопичення вологи та заболочування території. Тому подумати про інженерні комунікації кожен власник зобов'язаний ще на етапі проектування будівель, ландшафтного дизайну. Однак і за наявності вже зведеного будинку, гаража, лазні тощо можна прокласти потрібні мережі, щоб уникнути підтоплення та частих ремонтів. Для цього слід звернутися до спеціалізованої компанії. Наприклад, індивідуальні системи водовідведення у Києві https://www.3dground.biz/services/landscapedesign/ розробляють та монтують фахівці компанії 3D GROUND, яка за 15-річну присутність на даному ринку послуг накопичила адаптований під різні інженерні умови досвід роботи на прибудинкових об'єктах.

    Будівельна 19.07.2024 356
  • Фасадная плитка под кирпич: сочетание традиций и современности Фасадная плитка под кирпич: сочетание традиций и современности

    Фасадная плитка под кирпич является одним из самых популярных решений в архитектуре и строительстве. Она сочетает в себе красоту и вневременность кирпичной кладки с преимуществами современных строительных материалов. В этой статье мы рассмотрим особенности и преимущества фасадной плитки под кирпич, а также дадим советы по ее выбору и использованию.

    Будівельна 23.02.2024 207
  • ТОВ "Перліт-Інвест": надійний постачальник перліту в Україні ТОВ "Перліт-Інвест": надійний постачальник перліту в Україні

    Вибирайте перліт від 'Перліт-Інвест' - екологічність, теплоізоляція та надійність у кожному матеріалі. Зробіть ваш проект з перліт винятковим і ефективним.

    Будівельна 22.02.2024 295
  • Герметики и фиксаторы резьбы Loctite Герметики и фиксаторы резьбы Loctite

    Резьбовые герметики Loctite: выбираем прочную фиксацию.

    Будівельна 17.02.2024 177