НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
26.07.2024 984

Коли повноцінно запрацює синя гілка метро Києва: названо орієнтовні терміни

У Києві рух синьою гілкою метро планують повністю відновити у вересні. Це може статися на початку місяця.

_stantsiya_metro__pasazhiri_vagon_2024_gettyimages_2149395851_40a790dbf983baafe8db66bbd0d056ac_650x410_26.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву мера Києва Віталія Кличка в ефірі "Київ24". Про це повідомляють Контракти.UA.

"Робимо все, щоб уже через місяць, можливо на початку вересня, рух між станціями "Либідська" та "Деміївська" було вже запущено", - зазначив міський голова.

За його словами, роботи ведуться цілодобово та без вихідних.

Що передувало

Нагадаємо, наприкінці минулого року рух поїздів між станціями метро "Либідська" та "Теремки" у Києві тимчасово зупинили, оскільки у тунелі виявили проникнення води. Після цього розпочався ремонт.

Спочатку влада Києва припускала, що рух вдасться відновити влітку цього року. Але прогнози трохи змістилися.

Після цього мер Києва Віталій Кличко неодноразово заявляв, щорух потягів синьою гілкою планують відновити восени. При цьому точна дата поновлення руху залишається невідомою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Коли повноцінно запрацює синя гілка метро Києва: названо орієнтовні терміни 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
26.07.2024 984
Еще материалы раздела «Столиця»