НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
25.07.2024 389

Подробиці про майбутній смартфон HMD View

Фінська компанія HMD Global, яка найбільш відома за розробкою культових смартфонів Nokia, продовжує свої намагання повернутись на передові позиції ринку. Головною новинкою липня від бренду має стати модель HMD View.

Поки що невідомо коли стартують офіційні продажі девайсу. Офіційних повідомлень від бренду ще не було, але як завжди інсайдерам вдалось з’ясувати деякі подробиці про дизайн та технічні характеристики майбутнього пристрою.

Якщо прямо зараз ви потребуєте якісного та функціонального смартфона та не можете чекати на вихід HMD View, тоді зверніть увагу на моделі оригінальних гаджетів від перевірених виробників (https://rozetka.com.ua/ua/mobile-phones/c80003/).

При цьому прихильникам цікавих новинок стане у пригоді цей огляд на телефон від HMD.

Дизайн

За візуальними характеристиками компанія вирішила зупинитись на стриманих кольорах. Очікується, що смартфон буде знаходитись у металевому каркасі, матиме закруглений корпус. Функціональні можливості включатимуть сканер відбитків пальців для безпечного доступу до телефону, вбудовану кнопку живлення, дві камери зі світлодіодним спалахом (основна камера на 50 Мп).

33333_24.07.2024

Що стосується дисплея, то HMD View отримає широкий екран із діагоналлю 6,4 дюйма, розділова здатність складатиме 1080p. Екран матиме OLED покриття, тобто буде захищеним від відбитків пальців та масних слідів.

Поки точно невідомо, у яких кольорах корпусу буде представлена новинка, але на фотографіях смартфон засвітився в червоному та сірому тонах (можливо, будуть інші відтінки).

Технічні характеристики HMD View

4444_24.07.2024

Щодо функціональних можливостей та «начинки» нового смартфону від компанії HMD Global, то вже відомо доволі багато. Новинка матиме наступні технічні параметри:

- Робота на базі потужного процесора Qualcomm Snapdragon 6s Gen 3, який складається з восьми ядер (двох високопродуктивних ядер ARM Cortex-A78 з тактовою частотою 2,3 ГГц та шістьох ефективних ядер Cortex-A55 з тактовою частотою 2,0 ГГц).

Модифікація з оперативною пам’яттю 8 ГБ.

Місткість акумулятора складатиме 4700 мА/год що дозволить конкурувати з іншими пристроями на ринку.

За технічними характеристиками видається, що HMD View зможе нав’язати конкуренцію потужним брендам в обличчі Samsung, Xiaomi, Apple, Sony та інших. Він позиціюється як телефон середнього цінового сегмента, і матиме відповідну доступну вартість. Поки що невідомо, новий смартфон буде представлений одною чи декількома модифікаціями. Офіційні деталі та представлення HMD View варто очікувати незабаром.

Для зручності моделі можна відсортувати за вартістю, брендом, класом, діагоналлю екрана, місткістю акумулятора та іншими показниками. Завдяки цьому ви зможете отримати оптимальний смартфон, який відповідатиме вашим запитам — гарні камери для професійного фільмування, велика тривалість автономної роботи, компактність, продуктивність, підтримка декількох сім-карт тощо.

Оценка материала:

5.00 / 2
Подробиці про майбутній смартфон HMD View 5.00 5 2
Прес-релізи / IT та зв'язок
25.07.2024 389
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Який мобільний телефон купити за ціною до 20 000 грн Який мобільний телефон купити за ціною до 20 000 грн

    Кожен виробник пропонує модельні лінійки гаджетів, розраховані на конкретних споживачів. У конкурентній боротьбі за покупця йде все, що може привернути його увагу, виділити товар, створити йому переваги. Дизайн, технічні характеристики, взаємозв'язок з іншими фірмовими гаджетами - ці та інші особливості в кінцевому підсумку дозволяють знайти та купити мобільний телефон саме той, який споживач вважає найкращим. Подивимося, які моделі смартфонів за ціною до 20 000 грн. знаходяться в топі рейтингу онлайн-магазинів типу https://bloknotik.od.ua/.

    IT та зв'язок 15.07.2024 407
  • Как играть в игры на iPhone 15 Pro Max: максимизируйте производительность Как играть в игры на iPhone 15 Pro Max: максимизируйте производительность

    iPhone 15 Pro Max – это мощный смартфон, который отлично подходит для игр. И хотя на Айфон 15 Про Макс цена далеко не бюджетная, его продажи заоблачные. Среди покупателей – геймеры и поклонники игр, потому что этот гаджет идеально подходит для новейших стратегий и кликеров. А чтобы максимально повысить производительность и получить лучший игровой опыт, следуйте нашим советам.

    IT та зв'язок 10.07.2024 374
  • Інтернет-провайдер з можливістю підключення волоконно-оптичного інтернету Інтернет-провайдер з можливістю підключення волоконно-оптичного інтернету

    Для значної кількості користувачів інтернету важливо мати якісне і швидке підключення до мережі. Сучасні додатки і мультимедійні сервіси є об’ємнішими і функціональнішими, тому потребують використання більшої кількості даних. Крім того, часті відключення світла є великою проблемою, яка унеможливлює онлайн доступ до безмежних ресурсів всесвітньої мережі.

    IT та зв'язок 01.07.2024 367
  • Як продовжити життя ноута: 5 дієвих кроків Як продовжити життя ноута: 5 дієвих кроків

    IT та зв'язок 20.06.2024 453
  • iPhone 15: новая эра инноваций от Apple iPhone 15: новая эра инноваций от Apple

    Каждый новый релиз iPhone вызывает оживление среди технологического сообщества, и iPhone 15 не стал исключением. С последними моделями, Apple не просто обновила железо, но и представила ряд инноваций, которые могут определить направление развития смартфонов в ближайшие годы. Рассмотрим, что предлагает каждая модель в линейке iPhone 15, и какие новшества были внедрены.

    IT та зв'язок 08.05.2024 421