НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.07.2024 168

Фестиваль Atlas United приголомшив сумою, яку вдалося зібрати на потреби ЗСУ

Вже відомо, на що підуть кошти.

3cc8306fe2f3e4740c92839030cedf40_25.07.24_1

Музичний фестиваль Atlas United, де збирали кошти на потреби ЗСУ, цьогоріч офіційно завершився.

Так, масштабну подію, попри війну, відвідало 60 тисяч гостей. Відвідувачів розважали 100 артистів різних жанрів та форматів, які тішили своїми виступами на шістьох сценах. Зокрема, на Atlas концерти дали Шерон ден Адель, "Бумбокс", Артем Пивоваров, "Жадан і Собаки", "Без Обмежень", "Курган & Агрегат", "ТНМК", "Друга Ріка", Latexfauna, Onuka, MELOVIN та багато інших.

На відвідувачів фестивалю чекали яскраві колаборації та анонси зі сцени: артист YAKTAK здивував неочікуваним дуетом зі Святославом Вакарчуком, співак Дантес запалив із Jerry Heil, а Сергій Жадан виступив із Іреною Карпою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Насамперед фестиваль провели задля того, аби допомогти захисникам. Зокрема, на Atlas United збирали кошти на потреби українських військових. Усього вдалося зібрати 100 мільйонів гривень. Це й кошти з продажу квитків, й з благодійних аукціонів.

Половину зібраних в рамках фестивалю коштів, направлять на придбання роботизованих платформ через UNITED24, іншу — на забезпечення Збройних сил України дронами, зокрема на Харківському напрямку.

Нагадаємо, цьогоріч на сцені Atlas United на глядачів чекало чимало сюрпризів та неочікуваних дуетів. Зокрема, разом заспівали співачки Ірина Білик та Христина Соловій. Щоправда, остання отримала порцію хейту через, як пишуть користувачі, вульгарні танці на сцені.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фестиваль Atlas United приголомшив сумою, яку вдалося зібрати на потреби ЗСУ 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.07.2024 168
Еще материалы раздела «Суспільство»