НОВИНИ ДНЯ: У Росії почали блокувати доступ до YouTube  Гарріс заявила про готовність до дебатів із Трампом, - ЗМІ  Полуничне тирамісу в стакані: надзвичайно простий рецепт популярного десерту від Лілії Цвіт  В Україні буде новий стандарт профільної середньої освіти: що зміниться для старшокласників  Взимку працюватимуть усі доступні атомні блоки, є чіткі терміни ремонту, - Галущенко  Замах на Трампа: ФБР хоче допитати експрезидента США  Неймовірно смачні медові кекси: рецепт випічки до чаю чи кавивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.07.2024 211

Тепер не Мерілін Монро: стало відоме ім'я найгарнішої акторки всіх часів

Тепер знаменита білявка опинилася на другому місці.

881e3c9f62e8da9df186212e4f0c722f_26.07.24

Стало відоме ім'я найгарнішої акторки всіх часів, яка змогла посунути в рейтингу знамениту Мерілін Монро, яка лідирувала багато років.

Так, рейтинг топ-100 склав портал ListChallenges, провівши відповідне опитування. На першому місці опинилася італійська акторка та модель Моніка Беллуччі. Саме їй вдалося посунути Мерілін Монро, яка очолювала рейтинг протягом багатьох років. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Тим часом сама ж знаменита білявка опинилася на другому місці.

А от трійку лідерів замкнула американська акторка Анджеліна Джолі, риси зовнішності якої вважають чи не ідеальними.

Загалом, за результатами опитування порталу ListChallenges, до топ-10 потрапили Джейн Менсфілд, Ракель Велч, Айшварія Рай, Аніта Екберг, Рита Гейворт, Гелена Крістенсен та Урсула Андресс.

Нагадаємо, знаменита Моніка Беллуччі перебуває у стосунках з американським режисером Тімом Бертоном. Парочка час від часу разом з'являється на публічних заходах. Тепер режисер може сміливо вважати себе щасливчиком, адже зустрічається з найгарнішою акторкою всіх часів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тепер не Мерілін Монро: стало відоме ім'я найгарнішої акторки всіх часів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.07.2024 211
Еще материалы раздела «Суспільство»