НОВИНИ ДНЯ: Полуничне тирамісу в стакані: надзвичайно простий рецепт популярного десерту від Лілії Цвіт  В Україні буде новий стандарт профільної середньої освіти: що зміниться для старшокласників  Взимку працюватимуть усі доступні атомні блоки, є чіткі терміни ремонту, - Галущенко  Замах на Трампа: ФБР хоче допитати експрезидента США  Неймовірно смачні медові кекси: рецепт випічки до чаю чи кави  Від розвідників до діловодів: кого потребує українська армія 2024 року  Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липнявсі новини дня
Політика
Росія
27.07.2024 474

У Росії за корупцію заарештували ще одного колишнього заступника Шойгу

У Росії заарештували ще одного колишнього заступника міністра оборони у справі про корупцію. Йдеться про Дмитра Булгакова.

1_2afe136c9c693c94b42c2f0a119092fb_650x410_27.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на "Коммерсантъ" та "Радио Свобода". Про це повідомляють Контракти.UA.

Справа Булгакова пов'язана з корупцією. Йому обрали запобіжний захист вигляді тримання під варту. Екс-заступника міністра оборони вже відправили до Лефортовське СІЗО.

Відомо, що у Міністерстві оборони Дмитро Булгаков відповідав за матеріально-технічне забезпечення збройних сил РФ. У вересні 2022 року його звільнили з посади у зв'язку з переходом до Управління генеральних інспекторів Міноборони.

Крім того, Булгаков - Герой Росії, має три ордени "За заслуги перед Батьківщиною".

Затримання заступника Шойгу

Нагадаємо, у квітні у Росії затримали заступника міністра оборони Тимура Іванова у справі про хабарництво. ЗМІ писали, що його затримали нібито не через корупцію, а за підозрою у державній зраді.

Як повідомили РБК-Україна джерела у спецслужбах, ГУР Міноборони "допомогло" викрити Іванова. Кількома місяцями раніше перед його затриманням ГУР отримало доступ до службових документів заступника міністра оборони. Після цього у Росії відкрили кримінальну справу.

Додамо, що у Росії нещодавно змінився глава Міноборони. Замість Сергія Шойгу відомство очолив Андрій Бєлоусов.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії за корупцію заарештували ще одного колишнього заступника Шойгу 5.00 5 2
Політика / Росія
27.07.2024 474
Еще материалы раздела «Росія»