НОВИНИ ДНЯ: Монголія зобов'язана арештувати Путіна під час його візиту до країни, - МКС  Україна розірвала лінію засекреченого телефонного зв'язку з Москвою  Синоптики дали прогноз на перший день осені  Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.07.2024 2619

В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз

У ці вихідні, 27 та 28 липня, в Україні ще побуде спекотно. А ось з понеділка, 29 липня, вже очікується відчутне зниження температури повітря.

image_27.07.24_1

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. "Субота та неділя очікуються в Україні спекотними", – йдеться в повідомленні. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

Температура повітря підніметься до +29… +33 градусів, а на півдні стовпчики термометрів досягнуть +33… +36 градусів.

У західних областях у суботу буде трохи прохолодніше – від +25 до +28 градусів, але в неділю і там спека посилиться. Погоду в Україні визначатиме антициклон на ім'я Gustav, тому 27-28 липня буде сухо та сонячно по всій території.

У Києві в ці вихідні очікується сонячна та спекотна погода з температурою близько +30 градусів протягом дня.

З понеділка, 29 липня, температура повітря знизиться. На півдні та сході послаблення спеки розпочнеться у вівторок, 30 липня.

У понеділок і вівторок в Україні можливе посилення вітру до штормових поривів. Наступне підвищення температури очікується орієнтовно з 4 серпня.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.07.2024 2619
Еще материалы раздела «Суспільство»