НОВИНИ ДНЯ: У Росії почали блокувати доступ до YouTube  Гарріс заявила про готовність до дебатів із Трампом, - ЗМІ  Полуничне тирамісу в стакані: надзвичайно простий рецепт популярного десерту від Лілії Цвіт  В Україні буде новий стандарт профільної середньої освіти: що зміниться для старшокласників  Взимку працюватимуть усі доступні атомні блоки, є чіткі терміни ремонту, - Галущенко  Замах на Трампа: ФБР хоче допитати експрезидента США  Неймовірно смачні медові кекси: рецепт випічки до чаю чи кавивсі новини дня
Політика
Світ
27.07.2024 627

Замах на Трампа: ФБР хоче допитати експрезидента США

Колишнього президента США Дональда Трампа хочуть викликати на допит у ФБР у справі про замах на нього під час передвиборчого мітингу у Пенсільванії.

_gettyimages_1476355137_cd6e903c2bd9e44e2158ab7c8eea776e_650x410_27.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на CNN. Про це повідомляють Контракти.UA.

За інформацією видання, колишнього президента просять допитати, щоб отримати свідчення жертви. Це є стандартна частина розслідування.

При цьому ФБР у своїй заяві зазначило, що слідчі продовжують вивчати фрагменти куль та інші докази стрілянини в Трампа на його мітингу в Пенсільванії цього місяця. Бюро завжди розглядало стрілянину як спробу вбивства колишнього президента.

Що передувало

Нагадаємо, вчора, 25 липня, директор ФБР Крістофер Рей у ході засідання судового комітету Палати представників зазначав, що все ще залишаються питання, чи був Трамп під час стрілянини поранений кулею. Рей припускав, що колишнього президента міг зачепити уламок.

При цьому Дональд Трамп, реагуючи на такі припущення, заявив, що він "отримав кулю за демократію".

У свою чергу прессекретар Трампа Стівен Чунг у своїй реакції висловився жорсткіше.

"Будь-хто, хто вірить у цю конспірологічну нісенітницю, або розумово відсталий, або свідомо поширює брехню з політичних мотивів", - зазначив він у коментарі CNN.

До речі, детальніше про замах на колишнього президента США на передвиборному мітингу можете дізнатися у матеріалі РБК-Україна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Замах на Трампа: ФБР хоче допитати експрезидента США 5.00 5 2
Політика / Світ
27.07.2024 627
Еще материалы раздела «Світ»