НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода в Україні в серпні: прогноз синоптиків  Ідея виборів під час війни малоймовірна, - Стефанчук  Антимонопольний комітет назвав умови купівлі компанією CRH двох цементних заводів  Окупантам "світять" великі проблеми з бронетехнікою: в ISW оцінили дії росіян  Значно тепліше за норму: Укргідрометцентр дав прогноз на останній місяць літа  Навчання по суботах та тривалі канікули: коли в Україні діти підуть до школи та що відомо про нововведення  Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України, - Reutersвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.07.2024 117

Вєрка Сердючка просто зі сцени звернулася до Алли Пугачової та зняла зірку з голови: «Раша, гудбай!»

Артистка подарувала Пугачовій подарунок.

42e3c9948802729d139c9d8005bf28be_28.07.24

Цьогоріч у Юрмалі, Латвія співачка Лайма Вайкуле проводить масштабний музичний фестиваль "Laima Rendezvous Jūrmala 2024". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Для виступів виконавиця запросила й українських виконавців. Зокрема, свої хіти виконали Настя Каменських, Макс Барських, ALEKSEEV та інші. Також до Юрмали прибула Вєрка Сердючка.

Зокрема, легендарна українська зірка вийшла на сцену фестивалю в формі вболівальниці, як і її "мама" Інна Білоконь. У той час шоу-балет запалював сцену у футболках з антивоєнними закликами та синьо-жовтими хустками на шиї.

Бенд виконав низку своїх англомовних і українськомовних хітів разом із публікою. Зокрема, пролунало "Swedish Lullaby", "Є пропозиція", "Russia Goodbay!". Під час виступів на сцену був винесений український прапор, а у піснях Сердючка не забувала наголошувати, що "Україна переможе" та розповіла про українські реалії, коли вона "усюди ходить з ліхтариком".

До слова, у залі була присутня співачка Алла Пугачова, яка весь час аплодувала українській зірці. Ба більше, Вєрка Сердючка неодноразово зі сцени зверталася до неї, подарувала квіти й побажала здоров'я. А перед тим, як піти за куліси зробила неочікуваний сюрприз. Українська виконавиця зняла свою легендарну зірку з голови й уголос промовила найзаповітніше бажання – "закінчення війни".

Зазначимо, довкола фестивалю розгорнулося чимало скандалів. Зокрема, на сцену разом з українськими артистами виходили громадяни РФ і ті, хто має подвійне громадянство після еміграції звідти. Цікаво, що Оля Полякова та Надя Дорофєєва теж мали бути на фестивалі, проте вони відмовилися від участі.

Нагадаємо, нещодавно відомий композитор Олександр Злотник прокоментував політичну позицію артистки Алли Пугачової під час війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вєрка Сердючка просто зі сцени звернулася до Алли Пугачової та зняла зірку з голови: «Раша, гудбай!» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.07.2024 117
Еще материалы раздела «Суспільство»