НОВИНИ ДНЯ: "Швидше, швидше, швидше": США тиснуть на Україну, вимагаючи підписати мирну угоду  Не маємо єдиної думки щодо Донбасу: Зеленський пояснив, чому не погоджується з планом США  Штрафи за новорічні ялинки: яку відповідальність передбачено 2025 року  Вифлеємський вогонь миру доставили до України: що це за традиція  Народні прикмети і забобони, що пов’язують декабрист із долею та енергетикою оселі  Хмарний тиждень попереду: детальний прогноз на найближчі дні  Антирекорд з довіри: Мерц зіткнувся з падінням рейтингів та загрозою від АдН, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.07.2024 682

Рецепт намащення із сала: традиційний український рецепт

Сало – це улюблений український продукт, який має велику популярність. Шматок чорного хліба або підсмажені хрусткі грінки, намащені салом, до борщу – справжній делікатес.

c30b19aa86e2c270db75ba671bc61341_31.07.24

Для приготування знадобляться свіже сало, кріп, часник та чорний мелений перець. Така страва чудово підійде для швидкого та смачного перекушування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

сало свіже - 500 г

часник - 1 головка

чорний перець мелений

кріп свіжий - 1 пучок

сіль

  1. Сало вимийте та обріжте шкірку. Наріжте на шматочки.
  2. Часник очистіть.
  3. Кріп промийте, обсушіть і наріжте.
  4. У блендер викладіть сало, часник, кріп. Додайте чорний мелений перець та сіль. Перебийте блендером до однорідної маси. Викладіть у герметични

Поради:

  • Якщо у вас немає блендера, всі інгредієнти перекрутіть на м'ясорубці.
  • До намащення можна додати гострий перець чилі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт намащення із сала: традиційний український рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.07.2024 682
Еще материалы раздела «Суспільство»