Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт намащення із сала: традиційний український рецепт
Сало – це улюблений український продукт, який має велику популярність. Шматок чорного хліба або підсмажені хрусткі грінки, намащені салом, до борщу – справжній делікатес.
Для приготування знадобляться свіже сало, кріп, часник та чорний мелений перець. Така страва чудово підійде для швидкого та смачного перекушування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
сало свіже - 500 г
часник - 1 головка
чорний перець мелений
кріп свіжий - 1 пучок
сіль
- Сало вимийте та обріжте шкірку. Наріжте на шматочки.
- Часник очистіть.
- Кріп промийте, обсушіть і наріжте.
- У блендер викладіть сало, часник, кріп. Додайте чорний мелений перець та сіль. Перебийте блендером до однорідної маси. Викладіть у герметични
Поради:
- Якщо у вас немає блендера, всі інгредієнти перекрутіть на м'ясорубці.
- До намащення можна додати гострий перець чилі.