Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати закуску з баклажанів
Страва готується за кілька хвилин і має справжній літній аромат.
![54c63e4786d375afacc092efd484883f_01.08.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/54c63e4786d375afacc092efd484883f_01.08.24.jpeg)
На сторінці Буде смачно разом показали як швидко та смачно приготувати закуску з баклажана, яка може навіть замінити салат. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Баклажан - 1 шт.
Помідор - 1 шт.
Перець болгарський - 1/2
Цибуля фіолетова - 1/2
Сир Фета
Волоські горіхи
Олія - 3 ст.л
Цукор - 1/2 ч.л
Сіль - 1/2 ч.л
Яблучний оцет - 1 ст.л
Приготування:
- Баклажани поріжте кружальцями, посипте сіллю, потримайте так 5 хвилин;
- Обсмажте їх на олії, а потім викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир;
- Для формування закуски поріжте кружальцями помідори, кубиками цибулю та болгарський перець;
- Викладіть на тарілку баклажани та помідори;
- Посипте перцем, цибулею. Всю закуску полийте заправкою з олії, цукру, солі та яблучного оцту. Зверху викладіть кілька ложок фети;
- Посипте подрібленим волоським горіхом.
Немає нічого кращого в спекотній літній день, ніж ця закуска, сповнена ароматами смажених баклажанів.