Життя та Стиль
Суспільство
Без цукру, барвників і консервантів: як приготувати домашній кетчуп
Як швидко та легко приготувати смачний кетчуп, який можна споживати навіть на дієті.
На сторінці Levi Jensen вийшло нове відео, як зробити домашній кетчуп без рафінованого цукру, харчових барвників, консервантів та інших добавок. На все це ви витратите буквально 10 хвилин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
паста томатна (натуральна) - 1 скл.
часник мелений - 1 ч. л.
цибуля мелена - 1 ч. л.
Сіль - 1 ч. л.
оцет білий - 3 ст. л.
сироп кленовий - 2 ст. л.
Вода - 3/4 скл.
Приготування:
- З’єднати всі інгредієнти та гарно перемішати.
- Варити на середньому вогні, помішуючи, 5 хвилин.
Поради:
Зберігати в холодильнику в герметичному контейнері.
Деякі страви просто неможливо уявити без кетчупу, але якщо раніше ви переймалися його канцерогенністю, тепер про це можна забути і їсти улюблену страву з кетчупом власного приготування, не гіршим за магазинний.