Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати ікру з баклажанів по-одеськи
Існує безліч смачних рецептів ікри з баклажанів і сьогодні пропонуємо вам один з них.
Фудблогерка yuliia.senych поділилась зі своїми підписниками рецептом баклажанної ікри по-одеськи з харківською ноткою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Баклажан - 2 шт.
Болгарський перець (великий) - 1 шт.
Гострий перець
Цибуля (велика) - 1 шт.
Помідор - 2-3 шт.
Олія - 3 ст.л
Сіль
Перець
Часник - 2-3 зубчики
Приготування:
- Баклажани та болгарський перець проколоти шпажкою та запікати за температури 220°C 45-55 хвилин;
- Цибулю дрібно порізати та полити олією. Посолити до смаку;
- Натерти на дрібній терці помідори та часник;
- Баклажани та перець дрібно порізати ножем і додати до цибулі;
- Додати чорний перець і гострий перець, якщо любите його.
Поради:
Якщо не любите шкірку запечених овочів, її можна прибрати.
З такою ікрою ідеально смакуватиме чорний хліб, злегка підсмажений на пательні.