НОВИНИ ДНЯ: Байден хоче списати майже 5 мільярдів доларів боргу Україні  Розвідка Британії оцінила зміни в армії РФ за час повномасштабної війни  Жителів низки регіонів України попередили про ожеледицю на дорогах у найближчу добу  Банки скоротили іпотечне кредитування українців  У Росії найбільша алмазна компанія заявила про кризу і закриття копалень  Путін уже лякає інші країни ударами: що говорить  Мокрий сніг і різкі перепади температури: яку погоду в Україні очікувати 23 листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.08.2024 1357

Як приготувати ікру з баклажанів по-одеськи

Існує безліч смачних рецептів ікри з баклажанів і сьогодні пропонуємо вам один з них.

2c676203815b46a33c184fefa46b00db_03.08.24

Фудблогерка yuliia.senych поділилась зі своїми підписниками рецептом баклажанної ікри по-одеськи з харківською ноткою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Баклажан - 2 шт.

Болгарський перець (великий)  - 1 шт.

Гострий перець

Цибуля (велика) - 1 шт.

Помідор - 2-3 шт.

Олія - 3 ст.л

Сіль

Перець

Часник - 2-3 зубчики

Приготування:

  • Баклажани та болгарський перець проколоти шпажкою та запікати за температури 220°C 45-55 хвилин;
  • Цибулю дрібно порізати та полити олією. Посолити до смаку;
  • Натерти на дрібній терці помідори та часник;
  • Баклажани та перець дрібно порізати ножем і додати до цибулі;
  • Додати чорний перець і гострий перець, якщо любите його.

Поради:

Якщо не любите шкірку запечених овочів, її можна прибрати.

З такою ікрою ідеально смакуватиме чорний хліб, злегка підсмажений на пательні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати ікру з баклажанів по-одеськи 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.08.2024 1357
Еще материалы раздела «Суспільство»