НОВИНИ ДНЯ: "Ми ламаємо голову, що робити": Зеленський відповів, чи можна подолати вето Заходу на удари по РФ  Участі Росії у другому саміті миру хочуть більшість країн, - Зеленський  Буде чудова погода. Синоптик дала прогноз на завтра в Україні  Про другий саміт миру, удари по РФ і не тільки: головне з інтерв'ю Зеленського французьким ЗМІ  Україна отримала від союзників першу партію винищувачів F-16, - Bloomberg  Якою буде погода в кінці першого серпневого тижня: прогноз від синоптикині  Путін подвоїв виплати жителям Росії за відправку на війну з Україноювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.08.2024 303

Якою буде погода в кінці першого серпневого тижня: прогноз від синоптикині

Українська синоптикиня Наталка Діденко розповіла про погодні умови в Україні на 2-4 серпня.

36a66157fafc1dbb4828b7beaad04ae2_02.08.24

Найближчими днями очікується тепла літня погода з поступовим похолоданням у деяких регіонах. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

За словами синоптикині, 2 серпня в Україні утримається чудова літня погода. Температура повітря коливатиметься від +25 до +30 градусів, а на півдні країни буде ще тепліше — від +28 до +32 градусів. Переважатиме підвищений атмосферний тиск та суха сонячна погода. Лише у західних областях у другій половині дня п'ятниці збільшиться хмарність.

"Вітер в Україні буде північно-західний, невеликий або помірний", — зазначила Діденко.

У Києві 2 серпня очікується суха тепла погода з температурою повітря від +27 до +29 градусів.

Однак уже у суботу, 3 серпня, погода почне змінюватися. На заході, півночі та в багатьох центральних областях (окрім Дніпропетровщини) відчутно знизиться температура повітря, місцями ймовірні грозові дощі. На півдні та сході України залишиться сухо та спекотно.

У неділю, 4 серпня, спека послабне і на півдні та сході України.

Наталка Діденко також попередила про магнітні бурі, які очікуються 2 серпня.

"Увага! Хто цікавиться — завтра очікуються магнітні бурі", — наголосила синоптикиня.

Нагадаємо, за даними синоптиків, останній місяць літа в Україні буде помірно спекотним, переважно посушливим, з доволі високими нічними температурами. Опади передбачаються короткочасні, без затяжних періодів проливних дощів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Якою буде погода в кінці першого серпневого тижня: прогноз від синоптикині 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.08.2024 303
Еще материалы раздела «Суспільство»