НОВИНИ ДНЯ: У РФ припинили польоти половина літаків Airbus: у чому причина  Нові відстрочки, МСЕК та реєстр для військових. Як зміниться мобілізація в Україні  На вихідних Україні прогнозують від -4 до +13, у суботу - дощі з мокрим снігом  З натяком на Storm Shadow. У ЗСУ підтвердили удар по командному пункту в Курській області  Путін визнав удари ATACMS та Storm Shadow по Росії  Велика Британія готова воювати з РФ у Східній Європі: генерал назвав умову  "Погода дуже на любителя": синоптикиня дала прогноз на вихіднівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.08.2024 791

Куряча печінка у клярі: простий рецепт

Щоб урізноманітнити щоденне меню смачно та недорого, приготуйте курячу печінку, обсмажену у клярі.

3bda607db27b03d18704340bb7c4d513_04.08l.24

Печінка виходить ніжною всередині, а кляр із часниковим ароматом надасть страві апетитний смак та пікантний смак. Подайте як самостійну страву або з будь-яким гарніром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряча печінка - 500 г

яйця курячі - 1 шт.

борошно пшеничне - 4 ст. л.

Часник - 2 зубчики

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Курячу печінку промийте, очистіть від прожилок і розріжте на дві половинки. Посоліть і поперчіть.
  2. Для кляру яйця з'єднайте із сіллю, чорним меленим перцем і збийте віничком. Додайте борошно, часник, видавлений через прес, перемішайте до однорідного стану.
  3. Кожен шматочок печінки вмочіть у приготовлений кляр і обсмажте на розпеченій сковороді з олією, на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

  • Кляр має бути досить густим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Куряча печінка у клярі: простий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.08.2024 791
Еще материалы раздела «Суспільство»