Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати курку з сиром у паніруванні
Приготуйте цю хрустку і водночас вершкову курочку менш ніж за пів години.
На сторінці beliasnykfood показали простий рецепт смачної смаженої курочки. Якщо ви на дієті, цей рецепт стане великою спокусою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
М'ясо
Плавлений сир
Зелень
Помідор
Яйця
Борошно
Панірувальні сухарі
Приготування:
- М’ясо порізати на шматочки та відбити;
- Зелень дрібно порізати;
- Змішати сир та зелень до однорідності;
- Намастити м’ясо сиром, покласти скибочку помідора та скрутити рулетик;
- Рулетики змастити яйцем, потім борошном і наостанок посипати панірувальними сухарями;
- Викласти на пательню і смажити до готовності та золотистого кольору.
Лише за якихось 15 хвилин ви приготуєте смачну страву до столу на вечерю чи обід.