НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.08.2024 470

Дощі на заході, а на півдні до +30: прогноз погоди в Україні на 6 серпня

У вівторок 6 серпня в Україні очікується комфортна температура повітря. Проте на заході очікуються дощі.

Про це заявила синоптик Наталка Діденко, пише РБК-Україна з посиланням на її допис в Telegram. Про це повідомляють Контракти.UA.

У більшості регіонів країни температура повітря сягне +24...+28 градусів. На заході України температура буде дещо нижчою, в межах +20...+25 градусів. У південних областях прогнозується найвища температура, яка досягне +26...+30 градусів.

Щодо опадів, дощі очікуються переважно в західних областях країни. Зокрема, найближчої ночі можливі сильні зливи, що можуть викликати локальні підтоплення.

Ввечері опади можуть поширитися на Житомирську, Київську та Одеську області. На решті території України переважатиме суха погода.

Погода у Києві

У Києві 6 серпня більшу частину доби ймовірність опадів буде невеликою, хоча вже надвечір можливий дощ. Максимальна температура повітря в столиці буде коливатися в межах +25...+26 градусів.

Погода в Україні

Синоптик Наталка Діденко повідомляла, що в Україні очікується нова хвиля спеки, яка триватиме до середини серпня, з піком температур, що припаде на 15 число.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі на заході, а на півдні до +30: прогноз погоди в Україні на 6 серпня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.08.2024 470
Еще материалы раздела «Суспільство»