Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати цибулевий пиріг
Приготуйте цей швабський пиріг з цибулею і насолоджуйтесь його неперевершеним смаком та ароматом.
Фудблогерка yuliia.senych показала своїм підписникам, як приготувати дуже смачний та поживний цибулевий пиріг родом з Німеччини. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Вершкове масло - 100 г
Борошно - 200 г
Яйце - 4 шт.
Холодна вода - 1 ст.л
Сіль - 0,5 ч.л
Цибуля - 600 г
Вершкове масло - 50 г
Бекон - 200 г
Сметана - 300 г
Сіль
Перець
Мускатний горіх
Приготування:
- Холодне вершкове масло перетерти з борошном в крихту і додати яйце. Всипати дрібку солі, влити льодяну воду і замісити тісто;
- Обмотати тісто харчовою плівкою і залишити в холодильнику на 20-30 хв.;
- Для начинки підсмажити цибулю до золотистої скоринки на вершковому маслі. Додати бекон, сіль та перець на смак.
- Для заливки яйця змішати зі сметаною та спеціями;
- Поєднати охолоджену начинку з заливкою;
- Тісто розкачати до середньої товщини та перекласти в форму, попередньо змащену олією, і викласти начинку;
- Поставити у розігріту до 180°C духовку на 40 хв.
Поради:
Замість бекону можна використати сало чи шинку.
Це нескладний у приготуванні, але дуже смачний пиріг, який сподобається всій вашій родині.