НОВИНИ ДНЯ: Гороскоп на 11 грудня за картами Таро: Скорпіонам - помилки, Ракам - натхнення  Польські МіГ-29 для України: про яку кількість літаків мова та в якому вони стані  До України іде похолодання: синоптикиня розповіла, якою буде погода цього тижня  Без Америки Європа у кризі — лідери шукають шляхи підтримки України та власної оборони  Синоптики попереджають про різкі температурні гойдалки по всій Україні  В Україні засекретили дані про кількість СЗЧ та дезертирства: причина  ISW розкрив блеф Путіна про “неминучу перемогу”: які реальні успіхи та втрати армії РФ цього рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.08.2024 403

Голландські млинці з лохиною: рецепт для розкішного сніданку

Незалежно від того, чи готуєте ви для розкішного сніданку на вихідних, сімейного бранчу або навіть особливої події, ця проста у приготуванні страва потішить всю родину.

8203e9d9024a11a46d6c965c3cf55d95_12.08.24

Для подавання використовуйте сік лимона, цукрову пудру, підсмажені мигдальні часточки і більше свіжих ягід. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Лохина - близько склянки

кленовий сироп - 20 мл

яйця - 3 шт.

молоко - 100 мл

борошно - 100 г

цукор - 1 ч. л.

Сіль - щіпка

Кардамон - 0,5 ч. л.

ванільний екстракт - 1 ч. л.

вершкове масло - 4 ст. л.

  1. У невеликій каструлі доведіть 1/2 склянки лохини та кленового сиропу до кипіння на повільному вогні, поки ягоди не зав'януть і трохи не загуснуть, близько 5-10 хвилин. Відставте убік.
  2. Переконайтеся, що всі компоненти кімнатної температури. Розігрійте духовку до 220 градусів і помістіть у неї важку чавунну сковороду. Змішайте яйця, молоко, борошно, сіль, кардамон та ваніль у блендері або використовуйте занурювальний блендер до отримання однорідної маси.
  3. Вийміть гарячу сковороду з духовки і покладіть в неї масло, дайте йому повністю розтанути. Вилийте тісто в розтоплене масло. Поставте сковороду у духовку на 20 хвилин. Зменште температуру духовки до 150 градусів і випікайте ще 5 хвилин.
  4. Посипте зверху цукровою пудрою, вичавте сік лимона і цедру, полийте соусом з лохини та сиропу (або подайте його окремо) і ще посипте свіжою чорницею. Подавайте негайно!

Поради:

Подавайте зі збитими вершками та свіжими ягодами.

Найкраще вживати млинці одразу після випічки, але залишки можна зберігати до 4 днів у герметичному контейнері у холодильнику. Розігрійте в теплій духовці або мікрохвильовій печі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Голландські млинці з лохиною: рецепт для розкішного сніданку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.08.2024 403
Еще материалы раздела «Суспільство»