Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати смачні бутерброди з бринзою: рецепт Савви Лібкіна
Якщо ви думаєте, що у бутерброді немає нічого цікавого, просто зробіть його за цим рецептом.
На своїй сторінці кулінар-віртуоз Савва Лібкін розповів читачам, як приготувати його улюблений з дитинства, одеський бутерброд з бринзою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Помідор мікадо
Чорний хліб
Олія
Бринза
Червоний базилік
Кримська цибуля
Приготування:
- Спочатку наріжте кілька скибок помідора мікадо, посоліть та залиште на 15 хв;
- Отриманий сік з помідорів перемішайте з оливковою олією;
- Кілька скибок чорного хліба підсмажте на пательні чи грилі та полийте соком з томатів і олією.
- Потім на хліб викладіть шматочки мікадо, скибочки бринзи, кілька листків червоного базиліку та тоненькі кільця кримської цибулі.
- Згори додайте крапельку оливкової олії та можна подавати на стіл.
Смачного!
Якщо ви хочете насолодитися смаком та ароматом сиру з томатами, трохи відволіктися від буденних новин, то зробіть собі ці бутерброди, налийте келих вина і спробуйте насолодитися смачним моментом.