НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
23.08.2024 359

ТОП 5 аксесуарів, які зроблять експлуатацію MacBook Air комфортнішою

Портативність, потужність, енергія — це лаконічна характеристика MacBook Air. Незабутній користувацький досвід гарантовано, адже в базовому комплектуванні ноутбука Apple є все, що потрібно для комфортної експлуатації. Отримати ще більше можливостей допомагають корисні аксесуари, які продаються окремо.

Портативний акумулятор

Доступний за посиланням https://www.moyo.ua/comp-and-periphery/notebooks/macbook-air-13/ MacBook Air 13 чудово тримає заряд. Батарея забезпечує 15-18 годин безперервної роботи. Важко знайти ультрабук, який міг би працювати без підзаряджання так само довго. Втім, можливість заряджання від розетки доступна далеко не завжди. Наприклад, у разі тривалої відсутності світла доводиться шукати альтернативні методи. Повербанк високої місткості — чудове рішення. Підключається легко, заряджає швидко, місця займає небагато.

Захисний чохол

Мало хто купує Макбук, щоб постійно сидіти з ним вдома або в офісі. Частіше легкий та компактний девайс призначається для роботи на ходу. Транспортування без захисного чохла відображається на зовнішньому вигляді корпусу: з’являються подряпини, тріщини, потертості. Користуватися ноутом з цими вадами вже не так приємно, а якщо доведеться його продавати, ціна «просяде».

Вибрати чохол для Apple MacBook не так вже й складно. Достатньо проаналізувати 4 критерії:

- Тип конструкції. В асортименті — накладки, конверти, «кишені», сумки з застібкою, бампери.

Вага. Легкі чохли підходять для подорожей з ручною поклажею, а важкі — показують себе з кращого боку в екстремальних умовах.

Дизайн. Це може бути класичний однотон, яскравий принт чи пам’ятне гравіювання.

Розмір. Важливий чіткий збіг параметрів лептопа та чохла, інакше захист не ефективний.

Бездротові навушники

Для перегляду мультимедійного контенту та спілкування по відеозв'язку, навушники бездротового типу — must have. Вони виконують відразу декілька важливих функцій:

1. Відгороджують від зовнішнього шуму,

2. мінімізують дискомфорт для оточення,

3. допомагають зосередитись на звуці.

Асортимент навушників, сумісних з макбуками, приємно вражає. Лише в Apple в арсеналі — 3 різновиди «вух»: накладні, вкладки та вакуумні.

Мультимедійний хаб

Багатофункціональний адаптер дозволяє підключати до Макбука Ейр найрізноманітнішу периферію та спрощує передавання інформації. Звичайний ноут перетворюється на робочу станцію з великою кількістю портів та покращеною сумісністю. Це зручно, якщо потрібно одночасно під’єднати принтер, зовнішній мікрофон, кілька карт пам’яті та інше обладнання.

Для бездротового обміну даними між пристроями з екосистеми Епл додаткове оснащення не потрібне. Для авто розблокування Макбука без зайвих рухів можна використовувати Епл годинник з магазину https://www.moyo.ua/ua/gadgets/smart_chasy/apple/.

Зовнішній жорсткий диск

Портативний накопичувач — для резервного копіювання вмісту, а також зберігання великих непотрібних файлів. На ньому доцільно зберігати дублікати тих відео та фото, які мають сентиментальну цінність. Навіть якщо щось станеться з самим ноутбуком, дані на SSD залишаться цілими й неушкодженими. Об’єм твердотільника варто підбирати під потреби. Комусь достатньо скромних 256 гігабайтів, а хтось швидко «забиває» під зав’язку Терабайтник.

Купувати аксесуари потрібно у перевірених магазинах. Супутні гаджети сумнівного походження можуть нашкодити ноутбуку.

Оценка материала:

5.00 / 1
ТОП 5 аксесуарів, які зроблять експлуатацію MacBook Air комфортнішою 5.00 5 1
Прес-релізи / IT та зв'язок
23.08.2024 359
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Подробиці про майбутній смартфон HMD View Подробиці про майбутній смартфон HMD View

    Фінська компанія HMD Global, яка найбільш відома за розробкою культових смартфонів Nokia, продовжує свої намагання повернутись на передові позиції ринку. Головною новинкою липня від бренду має стати модель HMD View.

    IT та зв'язок 25.07.2024 467
  • Який мобільний телефон купити за ціною до 20 000 грн Який мобільний телефон купити за ціною до 20 000 грн

    Кожен виробник пропонує модельні лінійки гаджетів, розраховані на конкретних споживачів. У конкурентній боротьбі за покупця йде все, що може привернути його увагу, виділити товар, створити йому переваги. Дизайн, технічні характеристики, взаємозв'язок з іншими фірмовими гаджетами - ці та інші особливості в кінцевому підсумку дозволяють знайти та купити мобільний телефон саме той, який споживач вважає найкращим. Подивимося, які моделі смартфонів за ціною до 20 000 грн. знаходяться в топі рейтингу онлайн-магазинів типу https://bloknotik.od.ua/.

    IT та зв'язок 15.07.2024 453
  • Как играть в игры на iPhone 15 Pro Max: максимизируйте производительность Как играть в игры на iPhone 15 Pro Max: максимизируйте производительность

    iPhone 15 Pro Max – это мощный смартфон, который отлично подходит для игр. И хотя на Айфон 15 Про Макс цена далеко не бюджетная, его продажи заоблачные. Среди покупателей – геймеры и поклонники игр, потому что этот гаджет идеально подходит для новейших стратегий и кликеров. А чтобы максимально повысить производительность и получить лучший игровой опыт, следуйте нашим советам.

    IT та зв'язок 10.07.2024 414
  • Інтернет-провайдер з можливістю підключення волоконно-оптичного інтернету Інтернет-провайдер з можливістю підключення волоконно-оптичного інтернету

    Для значної кількості користувачів інтернету важливо мати якісне і швидке підключення до мережі. Сучасні додатки і мультимедійні сервіси є об’ємнішими і функціональнішими, тому потребують використання більшої кількості даних. Крім того, часті відключення світла є великою проблемою, яка унеможливлює онлайн доступ до безмежних ресурсів всесвітньої мережі.

    IT та зв'язок 01.07.2024 392
  • Як продовжити життя ноута: 5 дієвих кроків Як продовжити життя ноута: 5 дієвих кроків

    IT та зв'язок 20.06.2024 463