НОВИНИ ДНЯ: Ліквідація Кримського мосту: Зеленський прокоментував резонансну заяву ГУР  Є складнощі щодо повернення держзрадників до України, - Зеленський  Суперництво між ФСБ та Генштабом заважає діям РФ у Курській області, - генерал США  Спекотно, проте на півдні короткочасні дощі: прогноз погоди на 29 серпня  Путін хоче "дипломатично" отримати 30% української території, - Зеленський  Військовий збір в Україні: як зміняться податки від 1 вересня  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз синоптикинівсі новини дня
Політика
Світ
29.08.2024 2913

Моді обговорив з Путіним Україну: що відомо

Сторони обговорили візит Моді до Києва і війну Росії проти України.

6ae845c70f5a8ad7cbbb5179b386c0bc_29.08.24

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді провів розмову з російським диктатором Володимиром Путіним, обговорювали візит Моді до Києва й війну РФ проти України, яку індійський прем'єр називає "російсько-українським конфліктом". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Сьогодні відбулася розмова з президентом Путіним... Обмінялися думками щодо російсько-українського конфлікту й моїми враженнями від нещодавнього візиту в Україну. Підтвердив тверду прихильність Індії підтримці якнайшвидшого, міцного й мирного врегулювання конфлікту", – написав Моді у соціальній мережі Х у вівторок, 27 серпня.

"обговорювали заходи щодо подальшого зміцнення особливого й привілейованого стратегічного партнерства".

Раніше премʼєр-міністр Індії Нарендра Моді провів телефонну розмову з президентом Сполучених Штатів Джо Байденом і підтвердив свою прихильність справі відновлення миру в Україні.

Оценка материала:

3.67 / 3
Моді обговорив з Путіним Україну: що відомо 3.67 5 3
Політика / Світ
29.08.2024 2913
Еще материалы раздела «Світ»