НОВИНИ ДНЯ: Ліквідація Кримського мосту: Зеленський прокоментував резонансну заяву ГУР  Є складнощі щодо повернення держзрадників до України, - Зеленський  Суперництво між ФСБ та Генштабом заважає діям РФ у Курській області, - генерал США  Спекотно, проте на півдні короткочасні дощі: прогноз погоди на 29 серпня  Путін хоче "дипломатично" отримати 30% української території, - Зеленський  Військовий збір в Україні: як зміняться податки від 1 вересня  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз синоптикинівсі новини дня
Політика
Світ
29.08.2024 1042

Моді після візиту в Україну обговорив з Путіним зміцнення стратегічного партнерства

Прем'єр-міністром Індії Нарендра Моді провів розмову з російським диктатором Володимиром Путіним.

_narendra_modi__gettyimages_1165923222_126dd3fa6c9d9c62b435f8decb3cd1c0_650x410_29.08.24

Як пише РБК-Україна, про це Моді написав у своєму Twitter. Про це повідомляють Контракти.UA.

За словами Моді, він з Путіним обговорив його візит до Києва й війну РФ проти України, яку індійський прем'єр називає "російсько-українським конфліктом".

"Сьогодні відбулася розмова з президентом Путіним... Обмінялися думками щодо російсько-українського конфлікту й моїми враженнями від нещодавнього візиту в Україну. Підтвердив тверду прихильність Індії підтримці якнайшвидшого, міцного й мирного врегулювання конфлікту", - написав Моді.

Окрім цього Моді повідомив, що під час розмови сторони "обговорювали заходи щодо подальшого зміцнення особливого й привілейованого стратегічного партнерства".

Візит Моді до Києва

Нагадаємо, 23 серпня, до Києва вперше за історію двосторонніх відносин приїхав прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді. Тоді він зустрівся з президентом України Володимир Зеленським. Під час зустрічі вони погодили чотири документи про співпрацю між країнами.

Хто такий Нарендра Моді та чому він втретє очолив уряд Індії - читайте у матеріалі РБК-Україна "Лідер найбільшої демократії світу. Що потрібно знати про прем'єра Індії Нарендру Моді".

Оценка материала:

5.00 / 2
Моді після візиту в Україну обговорив з Путіним зміцнення стратегічного партнерства 5.00 5 2
Політика / Світ
29.08.2024 1042
Еще материалы раздела «Світ»