НОВИНИ ДНЯ: Трамп вказав на того, хто допоможе закінчити війну між Росією та Україною  Синоптикиня повідомила про спеку +35 градусів і попередила, де пройдуть грозові дощі  Курська операція є пунктом плану перемоги України — Зеленський  Що додати до картопляного пюре замість молока, щоб було смачне та ніжне  Названо точну дату, коли в Києві нарешті похолоднішає  Зеленський про повернення українських чоловіків з-за кордону: я тільки за, але без примусу  Зеленський відповів, чи буде Росія присутня на другому Саміті мирувсі новини дня
Політика
Світ
29.08.2024 512

Зеленський у вересні представить Байдену план перемоги. Його покажуть і Гарріс з Трампом

Президент Володимир Зеленський у вересні планує представити план перемоги України президенту США Джо Байдену.

dscf3358_3c621cfe6f1841eabf4fea22d0ae1423_650x410_29.08.24

Як пише РБК-Україна, про це він заявив під час Форуму "Україна 2024. Незалежність". Про це повідомляють Контракти.UA.

"Курська область входить у наш план - план перемоги України. Можливо, це звучить для когось надто амбітно, але для нас це важливий план", - сказав Зеленський.

За його словами, це перший напрямок плану миру. Наступними є закріплення України в стратегічному місці безпекової інфраструктури світу та пакет примусу Росії до закінчення війни дипломатичним шляхом.

І останній четвертий, це економічний напрям.

"План підготовлений. Гадаю, що правильно буде, якщо я цей план представлю спочатку президенту США. Від нього залежить успішність цього плану - дадуть нам те, що в цьому плані, чи не дадуть, чи будемо ми вільні у використанні того, що там буде в цьому плані", - сказав він.

Зеленський зауважив, що планує представити план перемоги України президенту США Джозефу Байдену у вересні. Після цього є також намір передати цей план Камалі Гарріс і Дональду Трампу.

Саміт миру

На початку червня у Швейцарії відбувся перший саміт миру. Його відвідали представники з понад 100 країн та міжнародних організацій. Частина з яких пізніше підписала спільне комюніке.

Однак Індія, Бразилія, Таїланд та кілька інших країн не підписали комюніке. У МЗС Індії пояснили, чому країна не підписала декларацію Саміту миру.

Про те, що Україна змогла досягти на саміті миру, а що у неї не вийшло - читайте у матеріалі РБК-Україна.

Також президент Володимир Зеленський розповів, що наступний саміт миру планується провести до кінця 2024 року.Більш детально про плани Києва - у за посиланням.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський у вересні представить Байдену план перемоги. Його покажуть і Гарріс з Трампом 5.00 5 1
Політика / Світ
29.08.2024 512
Еще материалы раздела «Світ»