НОВИНИ ДНЯ: Ліквідація Кримського мосту: Зеленський прокоментував резонансну заяву ГУР  Є складнощі щодо повернення держзрадників до України, - Зеленський  Суперництво між ФСБ та Генштабом заважає діям РФ у Курській області, - генерал США  Спекотно, проте на півдні короткочасні дощі: прогноз погоди на 29 серпня  Путін хоче "дипломатично" отримати 30% української території, - Зеленський  Військовий збір в Україні: як зміняться податки від 1 вересня  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз синоптикинівсі новини дня
Політика
Росія
29.08.2024 682

Одну з найбільших електростанцій у Росії огорнули клуби диму: що сталося

Від міста Новомічурінськ, в якому розташована ця теплова електростанція, по прямій близько 230 км до Москви.

У середу, 28 серпня, у Мережі з’явилося відео із Рязанської ДРЕС, яку огорнули клуби диму. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

У місцевих пабліках повідомляють, що незадовго до того пролунали вибухи.

Рязанська ДРЕС займає шосту позицію у списку найпотужніших теплоелектростанцій Росії. У складі станції 7 енергоблоків, для охолодження конденсаторів турбін використовується вода з водосховища спорудженого на річці Проня.

Від міста Новомічурінськ, в якому розташована ця теплова електростанція, по прямій близько 230 км до Москви.

Офіційно російська влада заперечує пожежу та вибухи на підприємстві електроенергетики, але чітких та однозначних пояснень цьому інциденту немає.

У поясненнях, які публікують місцеві Telegram-канали та російські пропагандисти, йдеться про порушення технологічного процесу на одному з енергоблоків після ремонту, яке спричинило появу пари, а також про загоряння на території колишнього рибгоспу, розташованого поруч з Рязанською ДРЕС, і навіть про горіння сухої трави біля електростанції.

Нагадаємо, після атаки дронами 28 серпня загорілась нафтобаза "Атлас" у Ростовській області Росії. Звідти постачалося паливо російської армії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Одну з найбільших електростанцій у Росії огорнули клуби диму: що сталося 5.00 5 1
Політика / Росія
29.08.2024 682
Еще материалы раздела «Росія»