НОВИНИ ДНЯ: Трамп вказав на того, хто допоможе закінчити війну між Росією та Україною  Синоптикиня повідомила про спеку +35 градусів і попередила, де пройдуть грозові дощі  Курська операція є пунктом плану перемоги України — Зеленський  Що додати до картопляного пюре замість молока, щоб було смачне та ніжне  Названо точну дату, коли в Києві нарешті похолоднішає  Зеленський про повернення українських чоловіків з-за кордону: я тільки за, але без примусу  Зеленський відповів, чи буде Росія присутня на другому Саміті мирувсі новини дня
Політика
Світ
29.08.2024 1798

Трамп вказав на того, хто допоможе закінчити війну між Росією та Україною

45-й президент США впевнений, що він єдиний, хто може дати обіцянку закінчити війну між Росією та Україною, а також запобігти Третій світовій війні.

b24c9e5af613d01d97b3c25216e9217c_29.08.24

Кандидат на виборах в американські президенти від Республіканської партії Дональд Трамп натякнув, що операція України в Курській області (Росія) загрожує початком Третьої світової війни, а також назвав того, хто допоможе завершити війну РФ проти України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Дональд Трамп заявив під час виступу перед Асоціацією Національної гвардії США в Детройті.

Трамп назвав особу, яка  допоможе закінчити війну між Росією та Україною, а саме, себе. Він впевнений, що є єдиним, хто може дати обіцянку завершити повномасштабну війну в Україні, а також запобігти "Третій світовій війні".

Трамп також згадав про "прорив у Росії", ймовірно, йшлося про опреацію ЗСУ на Курщині.

"Подивіться, що відбувається в Україні. Вони наступають в Росії. Ви отримаєте Третю світову війну", – заявив він.

45-й президент США Дональд Трамп вчергове пообіцяв закінчити війну в Україні після перемоги на виборах.

"Ще до того, як я прибуду до Овального кабінету невдовзі після перемоги на президентських виборах, я врегулюю жахливу війну між Росією та Україною, і я зроблю це дуже швидко," – заявив Трамп.

Раніше колишній очільник МЗС Павло Клімкін пояснив, що очільник Кремля Володимир Путін бажає переговорів, але не з Україною, а зі США та Заходом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп вказав на того, хто допоможе закінчити війну між Росією та Україною 5.00 5 2
Політика / Світ
29.08.2024 1798
Еще материалы раздела «Світ»