НОВИНИ ДНЯ: Гарріс збільшує відрив від Трампа у виборчому рейтингу, - опитування  Чи планує Україна обмін територіями: Умєров назвав мету Курської операції  Операція України у Курській області є законною, хоч Київ і не попереджав НАТО, - Столтенберг  Забутий секрет з 90-х років минулого століття: як правильно смажити котлети, щоб вони не прилипали  Льодовиковий архів: у Тибеті виявили понад 1700 стародавніх вірусів  Рада розгляне законопроект щодо підвищення податків наступного тижня, - нардеп  Очільник МЗС Чехії попередив Європу про війну з Путінимвсі новини дня
Політика
Світ
30.08.2024 7772

Лукашенко пояснив, коли віддасть наказ армії Білорусі вступити у війну

Диктатору не подобаються заяви, що він уже готовий воювати.

ffdf57739d9303cb1e9c50464a00925f_30.08.24

Білорусь не вступатиме в жодну війну, якщо тільки на неї не нападуть. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Олександр Лукашенко заявив, заслуховуючи доповідь, пише БЕЛТА.

Лукашенко зробив відповідну заяву, говорячи на тему української кризи. Він наголосив, що з цього питання у Білорусі абсолютно зрозуміла та чесна політика, і обурився, що в західній пресі постійно пишуть, що він "віддасть наказ – підуть туди", і йому стає зле від того, що він читає.

"Жодних наказів, щоб іти воювати за межі Білорусі, не було і не буде. Ми тільки тоді воюватимемо, коли прийдуть до нас із поганими намірами. От і все", – сказав Лукашенко.

Раніше Лукашенко заявив, що Україна "однаково буде наша", що для США вона відходить на другий план, а президент Володимир Зеленський нібито готується виїхати з країни.

"Україна буде наша. Нікому ця Україна не потрібна. Я ж попереджав, коли війна почалася, Зеленському телефонував: "Володю, послухай мене, досвідчену людину... Як тільки десь якась заварушка, про тебе забудуть". І що відбувається? Україна відходить на задній план", – сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 3
Лукашенко пояснив, коли віддасть наказ армії Білорусі вступити у війну 5.00 5 3
Політика / Світ
30.08.2024 7772
Еще материалы раздела «Світ»