НОВИНИ ДНЯ: Забутий секрет з 90-х років минулого століття: як правильно смажити котлети, щоб вони не прилипали  Льодовиковий архів: у Тибеті виявили понад 1700 стародавніх вірусів  Рада розгляне законопроект щодо підвищення податків наступного тижня, - нардеп  Очільник МЗС Чехії попередив Європу про війну з Путіним  Баклажани з квасолею на зиму: простий та смачний рецепт закуски  Міжнародні та державні свята у вересні 2024 року: чи будуть в українців додаткові вихідні  Погода на місяць: чи будуть у вересні спека й затяжні зливи, і чи можливі заморозки та снігвсі новини дня
Політика
Світ
01.09.2024 122

Вірменія заморозила участь в ОДКБ, - Пашинян

Вірменія заморозила свою участь в Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ).

Про це заявив прем’єр-міністр країни Нікол Пашинян, відповідаючи на питання про можливість виходу Вірменії з організації, повідомляє Armenpress. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Республіка Вірменія заморозила свою участь в ОДКБ на усіх рівнях. Ми вважаємо це рішення достатнім на цьому етапі", – сказав Пашинян, додавши, що це питання може обговорюватися.

Він зазначив, що особисто він поважає усі точки зору, однак влада країни прийняла рішення про заморожування своєї участі в організації.

Пашинян додав, що наразі Вірменія не бачить необхідності приймати ще одне рішення щодо ОДКБ. Однак це не означає, що це не станеться у майбутньому.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вірменія заморозила участь в ОДКБ, - Пашинян 5.00 5 1
Політика / Світ
01.09.2024 122
Еще материалы раздела «Світ»