НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.09.2024 3049

Циклон несе до України дощі: метеоролог повідомив, де нарешті будуть опади

Разом із дощами в Україні очікується й невелике похолодання.

2668073_04.09.24

На цьому тижні погода в Україні дещо зміниться: у низці областей пройдуть дощі, а температура по всій країні знизиться. Про це в коментарі NV розказав метеоролог Укргідрометцентру Іван Семиліт. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Він пояснив, що над Чорним морем утворився циклон, завдяки якому короткочасні дощі з грозами протягом наступних трьох діб пройдуть на півдні, у більшості центральних областей та на сході країни.

У Харківській, Луганській, Донецькій областях буде вітряно. Швидкість поривів очікується 15-20 м/с.

Також в Україні стане трохи прохолодніше. Вже починаючи з 4 вересня температура не перевищуватиме позначку +29 градусів.

Така погода, за словами метеоролога, триватиме до кінця тижня.

"У південних областях будуть місцями короткочасні дощі, грози, а денні температурні максимуми по всій країні залишаться в межах +23…+29 градусів",  резюмував експерт з погоди.

Погода у Києві - коли у столиці стане свіжіше

Цього тижня зниження температури очікується й у Києві. За даними Укргідрометцентру, у найближчі 5 діб на територію Київщини впливатиме поле підвищеного тиску, тому опадів не очікується.

Водночас вже з 4 вересня температура у столиці знизиться. Вдень буде не вище +26, а вночі стовпчики термометрів показуватимуть +16...+18 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Циклон несе до України дощі: метеоролог повідомив, де нарешті будуть опади 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.09.2024 3049
Еще материалы раздела «Суспільство»