НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.09.2024 1842

Частину областей накриють дощі: синоптики попередили про контрастну погоду в середу в Україні

Середа, 4 вересня, здивує українців контрастною погодою. На крайньому сході, крайній півночі країни та південному заході температура повітря вдень сягатиме +30 градусів, а на Одещині та Дніпропетровщині місцями буде всього +22...+25.

d9ea69a6_989b_4ef1_96f2_6c52b6cea394_2_1200x675_04.09.24

На півдні також прогнозуються грозові зливи, ближче до вечора дощити може й у деяких регіонах центральної України. Прогнозом на середу поділилася синоптикиня Наталка Діденко. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

Температурний режим вдень 4 вересня у різних куточках України досить відчутно відрізнятиметься.

"Несподівано прохолодно буде на Одещині, Дніпропетровщині, десь вдень місцями навіть +22+25 градусів. Загалом завтра температура повітря в Україні буде нижчою, комфортною, +24+29 градусів. З карти видно, що помірна спека, десь до +30 градусів, – крайній схід, крайня північ, північний захід", – написала синоптикиня.

Досить вірогідні завтра й опади. Дощі, навіть часом грозові зливи пройдуть 4-го вересня у південній частині України.  У другій половині дня, ввечері опади можуть дійти до  Черкащини, Дніпропетровщини, Полтавщини.

На решті ж території нашої держави переважатиме суха повітряна маса.

У Києві 4-го серпня Діденко прогнозує суху теплу погоду з комфортною температурою повітря +27 градусів.

"Хіба південні хмари поділяться із столицею хмарами. Але не дощем.Тобто, завтра в Києві збільшення хмарності, без опадів, приємно тепло", – додала вона.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз погоди на вересень. Середня температура повітря триматиметься дещо вище за норму, тож заморозки, які у деякі попередні роки вже приходили в Україну у перший місяць осені, навряд чи завітають у вересні цього року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Частину областей накриють дощі: синоптики попередили про контрастну погоду в середу в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.09.2024 1842
Еще материалы раздела «Суспільство»