НОВИНИ ДНЯ: План закінчення війни і неминуче покарання Путіна: головне із інтерв’ю Зеленського NBC News  Атака на Полтаву: Зеленський розповів, як сталася трагедія  Синоптикиня дала прогноз погоди в Україні у п'ятницю  Зеленський зізнався, чи попереджав Байдена про Курську операцію  "Вже повіває свіжим повітрям": синоптикиня прогнозує до +12° в Україні  В Україні у п'ятницю переважно без опадів, до +28°  МВФ підштовхує Україну до послаблення гривні та підвищення податків, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.09.2024 295

Ці два продукти псують смак і структуру м'ясних котлет: у жодному разі їх не додавайте

Більшість українців хоча б раз у житті точно додавали їх до котлет. Ця помилка дуже типова для старшого покоління людей, які жили за часів СРСР.

ecdfad48b1fd1959ff534aaee4dcb5bf_06.09.24

Найімовірніше, ви будете дуже здивовані, але цими продуктами є популярні в котлетах інгредієнти, а саме молоко та яйця. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Колись існувала думка, що яйця потрібно обов'язково додавати до фаршу, щоб котлети тримали форму і не розвалювалися. Насправді цей продукт нічого не скріплює.

Якщо ви додасте до фаршу трохи білого хліба (а він тут не відіграє роль інгредієнта для економії коштів), то на сковорідці котлета точно триматиме свою форму. А ось з яйцем ця страва вийде гумовою і сухою, оскільки яйця згортаються.

Молоко також часто додавали до котлет, вважаючи, що воно зробить їх ніжнішими та соковитішими. Однак це також далеко від істини.

Фахівці стверджують, що поєднання м'ясного й молочного білка призводить до зовсім протилежного результату. Котлети надто швидко втрачають більшість м'ясного соку, а тому стають сухими і зовсім не апетитними.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ці два продукти псують смак і структуру м'ясних котлет: у жодному разі їх не додавайте 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.09.2024 295
Еще материалы раздела «Суспільство»