НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Україна
04.09.2024 407

Міністр закордонних справ подав заяву про відставку

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба подав заяву про відставку.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука.

"До Верховної Ради України надійшла заява від Міністра закордонних справ України Кулеби Д.І. про відставку. Заяву буде розглянуто на одному з найближчих пленарних засідань", - написав Стефанчук у Facebook.

Зазначимо, що міністра закордонних справ, так само як і міністра оборони, призначають та звільняють за поданням президента.

Найімовірніше на цій посаді Кулебу замінить Андрій Сибіга, який нині працює першим заступником міністра. До МЗС Сибіга обіймав посаду заступника очільника Офісу президента України Андрія Єрмака.

Оценка материала:

5.00 / 2
Міністр закордонних справ подав заяву про відставку 5.00 5 2
Політика / Україна
04.09.2024 407
Еще материалы раздела «Україна»