НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
04.09.2024 823

У Києві вводять нові перепустки для комендантської години

У Києві з 23 вересня діятимуть перепустки нового зразка для проїзду транспорту під час комендантської години. Періодичне оновлення - це вимушений крок.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на пресслужбу КМДА.

Згідно з повідомленням, заявки на отримання перепусток необхідно подавати до Центрального управління Військової служби правопорядку або до органу, де перепустку отримували попередні рази. У заявці потрібно обґрунтувати необхідність переміщення під час комендантської години.

Після оновлення перепустки стару необхідно повернути. Керівники підприємств, організацій чи установ, що видали перепустку, несуть персональну відповідальність за стан її збереження та використання, облік і видачу пояснили в пресслужбі.

У КМДА зазначили, що перепустки не можна розміщувати під лобовим склом або на іншому видному місці. Їх необхідно пред’являти винятково за вимогою правоохоронних органів або уповноважених осіб.

"Періодичне оновлення - вимушений крок, щоб перепустками могли користувалися лише ті, хто дійсно має на це підстави (працівники сектора безпеки та оборони, критичної інфраструктури та органів державної влади)", - додали в КМДА.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві вводять нові перепустки для комендантської години 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
04.09.2024 823
Еще материалы раздела «Столиця»