НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.09.2024 173

Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець

Курячі стегенця в апельсиновому соусі з розмарином — це страва, яка має вишуканий вигляд та надзвичайний смак. Але готується вона простіше простого.

8e2f3e529d64c46f7be1c4bd7dd59ff7_07.08.24

Як гарнір до таких запечених курячих стегон найкраще підійде рис, картопля чи легкий овочевий салат. Хоча на перший погляд може здатися, що страва готується важко, однак рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть початківець. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

стегна курячі - 6 шт.

великі апельсини - 2 шт.

розмарин - 4 гілочки

соєвий соус - 2 столові ложки

часник - 3 зубчика

цукор - 1 столова ложка

сіль, чорний перець - за смаком

Процес приготування простий:

  1. Помийте та підсушіть всі продукти за потреби.
  2. Приготуйте маринад для м'яса: з 1,5 апельсина вичавіть сік, додайте соєвий соус, подрібнений часник, сіль, перець та цукор. Добре розмішайте.
  3. В жароміцну форму викладіть курячі стегна одним шаром, а потім залийте їх маринадом. Зверху викладіть гілочки розмарину та порізану половину апельсина.
  4. Форму накрийте фольгою і поставте до холодильника на 1 годину.
  5. Розігрійте духовку до 200 градусів, поставте всередину форму і запікайте 30 хвилин. Потім зніміть фольгу і продовжуйте запікання ще 25 хвилин. Час від часу поливайте стегна соусом із форми.

Подавати курочку потрібно гарячою. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.09.2024 173
Еще материалы раздела «Суспільство»