Життя та Стиль
Суспільство
Курка з медом, лаймом та овочами у фользі: рецепт для швидкої вечері
Вечеря не здається такою складною, якщо не потрібно нічого прибирати.
Кожна порція цієї курки з медом, лаймом та овочами готується окремо. Ви загортаєте грудку з овочами у фольгу і кладете її на гриль. Після того, як усе буде готове, просто викиньте фольгу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
масло вершкове - 3 ст. л.
олія оливкова - 2 ст. л.
Часник - 2 зубки
Імбир - 1 ст. л.
Мед - 2 ст. л.
цедра 1 лайма
куряча грудка - 4 шт.
кмин - 1 ч. л.
паприка копчена - 0,5 ч. л.
овочі за вашим смаком (броколі, кабачки, спаржа)
сіль
перець чорний свіжомелений
зелень
1. В невеликій мисці змішайте олію, оливкову олію, подрібнені часник та імбир, мед і цедру лайма.
Зробіть із фольги чотири пакети. Помістіть курячі грудки в центр кожного. Приправте їх кмином і паприкою. Розділіть овочі між пакетами. Змастіть курку та спаржу медово-імбірним соусом та приправте сіллю і перцем. Загорніть фольгу поверх їжі всередині та защіпніть кілька разів, щоб запечатати.
3. Розігрійте гриль або сковороду-гриль на середньому вогні. Смажте пакети на грилі, поки курка не приготується, 15-20 хвилин.
4. Перед подаванням прикрасьте грудки зеленню.