НОВИНИ ДНЯ: У США суд вирішив винести вирок по одній зі справ Трампа після виборів  Генсек НАТО назвав головного розпалювача війни Росії проти України  Зеленський озвучив втрати РФ за місяць наступу ЗСУ в Курській області  Як приготувати кабачковий торт: рецепт від фудблогерки  Зонд NASA виявив невідому частину Сонячної системи  США допоможуть Україні підготуватися до мирних переговорів із РФ, - Кірбі  "Ціна за імперські фантазії Путіна": голова Пентагону на "Рамштайні" оцінив втрати РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.09.2024 3394

В частину України йде похолодання

Завтра, 9 вересня, в Україні в частині регіонів очікується похолодання. Там максимально буде до +22 градусів.

Про це повідомляють Контракти з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко.

"Тиждень в Україні розпочнеться комфортною температурою повітря. У більшості областей протягом дня у понеділок очікується +23...+28 градусів", - розповіла вона.

Водночас, за даними синоптика, в низці областей максимально буде до +22 градусів.

"Холоднеча" острівцем розташується у Полтавській, Сумській, частково у Черкаській та Київській областях, тут місцями ймовірно +18...+22 градусів", - розповіла вона.

До того ж, як додала Діденко, антициклональний характер погоди втримається, 9 вересня у більшості областей.

"Переважатиме суха погода. Проте на півдні та в центральних областях України часом можливі локальні дощі. У Києві в понеділок дощів не очікується. Стовпчики термометрів коливатимуться близько +25 градусів", - додала вона.

У середині тижня в більшості областей України температура повітря підвищиться до помірної спеки, лише в західних областях найближчими днями буде прохолодно, місцями нижче +20 градусів.

Оценка материала:

3.67 / 3
В частину України йде похолодання 3.67 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
08.09.2024 3394
Еще материалы раздела «Суспільство»