Життя та Стиль
Суспільство
Помідори, фаршировані сиром, бринзою та зеленню: рецепт корисної страви
Щоб приготувати до столу смачну яскраву закуску, нафаршируйте помідори.
Для страви використовуйте стиглі помідори твердих сортів, сир, бринзу, сметану, а для пікантності додайте часник та зелень. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Помідори - 5 шт.
Сир - 200 г
Бринза - 150 г
Часник - 2 зубки
Сметана - 2 ст. л.
оливки
сіль
перець чорний мелений
зелень
- Помідори промийте і просушіть. Гострим ножем зріжте їхні плодоніжки, щоб вийшла плоска поверхня, потім зріжте верхівки та чайною ложкою видаліть м'якоть, залишаючи товсті стінки.
- Часник очистіть та видавіть через прес.
- Зелень промийте і подрібніть.
- Оливки розріжте на половинки.
- Для начинки в мисці змішайте м'який сир, бринзу, часник, сметану, чорний мелений перець, кріп і сіль. Добре перемішайте.
- Наповніть кожен помідор приготованою начинкою до верху. Прикрасьте половинками оливок та листочками кропу чи петрушки.
Поради:
- Сметану можна замінити на натуральний йогурт.